Het Concept

Het online platform Reis met je Hart

Breng mensen in contact met elkaar

Reis met je Hart is geen traditionele stichting, maar een platform dat mensen met elkaar in contact brengt, de sociale cohesie vergroot en de gevoelens van eenzaamheid verkleint. Reis met je Hart wil iedereen alert maken op haar omgeving, mensen bewuster maken van elkaar en de wederzijdse gunfactor vergroten. Inmiddels zijn er in totaal al 500 vakanties gerealiseerd voor maar liefst 2000 mensen.

Hoe werkt dat dan?
Reizigers en (reis)organisaties worden gevraagd om de doelstellingen van de stichting te steunen. Reis met je Hart is volledig afhankelijk van giften. Dat kan op verschillende manieren. Naast financiële ondersteuning in sponsorgelden is de stichting ook geholpen met sponsoring in natura. Dit kan door bijvoorbeeld door het verzorgen van een reis of een onderdeel van een reis. Denk hierbij aan een vakantiehuisje, hotelbedden, vliegtuigstoelen of een verzorgings- of excursiepakket. Dit is ontzettend belangrijk voor de continuïteit van de stichting.

Graag zouden wij zien dat (reis)organisaties hun reizigers in contact brengen met Stichting Reis met je Hart. Het moment dat iemand bijvoorbeeld zijn of haar vakantie online geboekt heeft, is het moment om aandacht te vragen voor diegenen die dit niet kunnen.

Iedereen die genomineerd wordt en op vakantie gaat met Reis met je Hart zal na thuiskomst zijn of haar verhaal vertellen. Deze feedback is op de website te lezen en zal ook gedeeld worden aan iedereen die deze genomineerde gesteund heeft in de vorm van een donatie of een hartje. Hierbij wordt natuurlijk aandacht besteed aan de reis, de bestemming en de reisaanbieder. Maar nog veel meer gaat het om de beleving van de genomineerde en wat de vakantie heeft betekend voor diegene.

REIS MET JE HART maakt mensen bewust van het belang van vakantie

Zo wordt haarfijn zichtbaar wat het belang is van vakantie voor de 2 miljoen mensen die het zichzelf niet kunnen veroorloven.

Jij kunt de stichting ook steunen. Interesse?
Bel dan direct met Mila, de founder van Stichting REIS MET JE HART op nummer +31-(0)6 524 105 39

Of neem contact op met Stichting REIS MET JE HART

Preferred partners
anvr anbi