Meedoen

Hoe steun jij ons?

Doe mee

Met jouw hulp kan Stichting Reis met je Hart bijzondere vakanties creëren voor degenen die zichzelf een vakantie financieel niet kunnen veroorloven. Het helpen van de stichting kan op verschillende manieren:

Financieel

Je kunt de stichting steunen door een financiële bijdrage te leveren en geld te doneren aan de stichting. Dit geld zal worden gebruikt om de doelstellingen van Stichting Reis met je Hart te bereiken.

In Natura

Je kunt de stichting ook steunen door giften in natura. De steun in natura is voor de stichting erg belangrijk. Het is mogelijk om een gedeelte van een reis of zelfs een gehele reis te verzorgen. Denk hierbij aan de verzorging van vakantiehuizen, hotelbedden, vliegtuigstoelen, excursie of verzorgingspakket.

Communicatie

Naast de giften in gelden en natura is het voor de stichting ook erg belangrijk om meer naamsbekendheid te creëren om zo meer mensen die in financiële nood zitten te kunnen bereiken. Het is als reisorganisatie belangrijk om mensen bewuster te maken van het feit dat op vakantie gaan een luxe is en niet voor iedereen is weggelegd. Zo kun je de stichting steunen door klanten en bezoekers van je website door te verwijzen naar onze stichting en website.

Graag zouden wij zien dat (reis)organisaties hun reizigers in contact brengen met Stichting Reis met je Hart. Het moment dat iemand bijvoorbeeld zijn of haar vakantie online geboekt heeft, is het moment om aandacht te vragen voor diegenen die dit niet kunnen.

Sponsoren

De stichting kan al op steun van diverse (reis)organisaties rekenen.

Graag stellen wij alle sponsoren en partners aan je voor.

Neem contact op met Stichting REIS MET JE HART

Preferred partners
anvr anbi