Wat kan ik nog meer doen?

Geld inzamelen voor Reis met je Hart

Samen met Reis met je Hart over de finish

Het sportevenement waar jij zoveel voor getraind hebt staat voor de deur. Maandenlang leef je naar deze dag toe en je bent al geruime tijd bezig om je conditie op pijl te houden. Het komt steeds dichterbij en de adrenaline giert door je lijf! Wil jij nog meer voldoening uit dit sportevenement halen? Laat je dan sponsoren voor Reis met je Hart.

Hiermee help je niet alleen jezelf over de finish, je helpt Reis met je Hart!

Met de opgebrachte sponsorgelden kan de stichting zich inzetten voor meer mensen die financieel in een moeilijke situatie zitten. Hiervan zullen vakanties en dagjes weg verzorgd worden voor hen die dit zelf niet kunnen. Jouw bijdrage is keihard nodig en meer dan welkom.

Meedoen aan een groot sportevenement is op zichzelf al een flinke prestatie. Maar wanneer je dit doet voor Reis met je Hart zul je nog meer bewonderd worden. Ook zullen verschillende mensen en bedrijven jouw inzet willen belonen door middel van sponsoring.

Kom NU in actie!

Geld inzamelen voor stichting Reis met je Hart kan heel gemakkelijk en op allerlei manieren. Kijk hier en klik op ”Kom in actie” om zelf een actie aan te maken en geld in te zamelen!

Hardlopen, fietsen, zwemmen; het maakt allemaal niet uit. Wanneer je je laat sponsoren voor Reis met je Hart is het zeker een geslaagd evenement!

Preferred partners
anvr anbi