Lemsternijs

Nieuws

Reis met je Hart – De week van Youri

“Mijn kinderen heb ik zien genieten en ook kon ik zelf de ontspanning vinden.” Youri uit Lemmer is net terug van een week in de Ardennen. Stichting Reis met je Hart zet zich in voor deze mensen. Via dit online platform worden mensen genomineerd door iemand uit hun omgeving en wordt er gemotiveerd waarom deze persoon een vakantie verdiend. Eén van de genomineerden was Youri. Youri is vader van drie kinderen. Het was een enorme verrassing voor hem dat hij genomineerd werd. Youri: “Ik ben gek op mijn kinderen het heeft mij ontzettend goed gedaan om met hen op vakantie te zijn geweest.”  Zijn laatste vakantie is lang geleden omdat hier de middelen niet voor waren.

Geweldige ervaring

Tijdens zijn vakantie heeft Youri met volle teugen genoten. “De hele week was echt geweldig. De eerste twee dagen hadden we wat regen, maar daarna was het zonovergoten. De omgeving was supermooi en de camping lag direct aan een kronkelend riviertje. Dat was een geweldige plek om met de kinderen te vertoeven. “Mijn kinderen hebben het sowieso ontzettend naar hun zin gehad. Ze sloten zich makkelijk aan bij de andere kinderen die er waren. ’s Ochtends ontbeten we met elkaar en daarna gingen ze op pad. Als ze weer terugkwamen van alle activiteiten kwamen ze enthousiast vertellen wat ze hadden gedaan. Daar word je als ouder alleen maar gelukkig van.” Dankzij sponsoring van reisorganisatie Estivant, Sunny Cars en particuliere donaties kon de vakantie voor Youri worden gerealiseerd.

Steun de genomineerden

Youri: “Ik kijk met een goed gevoel terug op de week vakantie. Mijn kinderen heb ik zien genieten en ook kon ik zelf de ontspanning vinden. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit mee heb mogen maken. Namens mij en de kinderen wil ik daarom graag laten weten: dankjewel!”

‘De reactie van Youri laat zien hoeveel een vakantie voor iemand kan betekenen’, vertelt Mila Wit, de oprichter van de Stichting. ‘Het doel is om mensen echt even hun zorgen te laten vergeten en niet te hoeven denken aan hun financiële situatie. We proberen overal voor te zorgen.’ De stichting wil dit stukje geluk ook anderen geven en blijft zich inzetten voor alle genomineerden. Gun jij mensen die het even moeilijk hebben een ervaring zoals Youri? Lees de verhalen en steun met een donatie via www.reismetjehart.nl.

Preferred partners
anvr anbi