Ondernemers en inwoners Landsmeer geven gul aan Reis met je Hart

Nieuws

De actie om tien gezinnen uit Landsmeer op vakantie te sturen is een groot succes geworden. De samenwerking tussen de winkeliers uit Landsmeer en de stichting Reis met je Hart heeft een bedrag van 1879 euro opgeleverd. “We zijn heel blij met de opbrengst. Het bewijst de kracht van een klein gebaar, waar je hele mooie dingen mee kunt doen,” vertelt Mila Wit-Emonds, oprichter van stichting Reis met Je Hart.

Reis met je Hart zet zich in voor mensen die vanwege het gebrek aan financiële middelen al jaren niet meer op vakantie zijn geweest. De stichting heeft eind juni samen met de winkeliers de handen ineengeslagen en zijn samen een inzamelingsactie gestart om gezinnen uit Landsmeer op vakantie te sturen. “Bij vrijwel alle ondernemers hebben wij hartvormige spaarpoten geplaatst en daar konden de klanten een donatie in doen,” vertelt Mila. “We zijn erg blij dat er in een korte tijd zo’n mooi bedrag is opgehaald. Zo kunnen we een aantal gezinnen de rust en ontspanning geven die zij op dit moment hard kunnen gebruiken. Geweldig dat we dit als inwoners en ondernemers uit Landsmeer samen kunnen doen.”

De inzamelingsactie houdt nog niet helemaal op. Bij de Jumbo Plemp Landsmeer gaat de actie door via een filmpje op de statiegeldautomaat. De opbrengst komt geheel ten goede aan de stichting.

Preferred partners
anvr anbi