Quiet

Nieuws

Op vakantie gaan… vaak is het lastig als je weinig te besteden hebt. Maar de accu opladen, er even tussenuit zijn, is erg belangrijk om weer goed in het leven te staan. Bij Reis met je Hart hebben ze dat goed begrepen. De vrijwilligers van deze stichting zetten zich in om mensen die weinig te besteden hebben tóch op vakantie te laten gaan. Het systeem van Reis met je Hart is ontwapenend eenvoudig.

Nomineren

Ken jij iemand die het financieel zwaar heeft en daardoor al een tijdje niet meer op vakantie is geweest?  Nomineer deze persoon dan door zijn of haar verhaal aan Reis met je Hart toe te vertrouwen. Privacy gewaarborgd, maar de stichting kan wel om bewijsstukken vragen, zoals een Vivalt-verklaring, een aanslagbiljet van de belasting of een verklaring van schuldsanering. Alles in orde? Dan start Reis met je Hart met de financiering van een leuke vakantie. Zelf kun je daaraan actief bijdragen door zoveel mogelijk donateurs te vinden voor jouw genomineerde.

Doneren

Eenieder die gegrepen wordt door de situatie van een genomineerde, kan vervolgens via de site van Reis met je Hart rechtstreeks doneren aan die persoon. Alle beetjes helpen. Een bedrag van €5 is al een groot gebaar. Ook algemene donaties aan de stichting komen rechtstreeks ten goede aan de genomineerden.

Door mooie vakantieverhalen te delen (denk aan onze Geluksmomentjes) hoopt Reis met je Hart het initiatief via sociale media meer bekendheid te geven. En meer mensen ertoe aan te zetten om hun geluk te delen met mensen die weinig te besteden hebben. Een mooi initiatief: warm aanbevolen! Voor meer info kun je terecht op de site van de stichting.

 

quiet
Preferred partners
anvr anbi