Reis met je Hart sprint samen met Thomas Cook

Nieuws

Opbrengst Coast to Coast cycle challenge naar Reis met je Hart

Mila Wit-Emonds (oprichtster Reis met je Hart) & Reinoud Koot (commercieel directeur Nederland Thomas Cook)

Van New York naar Los Angeles! Op 23 en 24 maart fietste stichting Reis met je Hart samen met werknemers uit 5 verschillende Thomas Cook landen de 4.871 kilometer lange Coast to Coast cycle challenge. De opbrengst van de Nederlandse challenge gaat naar Reis met je Hart, de stichting die Nederlanders voor wie geen vakantie is weggelegd toch op reis helpt.

Sprinten voor Reis met je Hart

Mila Wit-Emonds, oprichtster van stichting Reis met je Hart, beet op donderdag 23 maart om 10:15 uur samen met Reinoud Koot, commercieel directeur van Thomas Cook Nederland, het virtuele spits af vanaf het Empire State Building. Op vrijdag 24 maart om 16:30 uur bereikte de laatste deelnemer de finish bij de Santa Monica Pier in Los Angeles. “Wat een geweldige sfeer en positieve vibe. Super dat de medewerkers van Thomas Cook zich op deze manier inzetten voor Reis met je Hart”, aldus Mila. Met de virtuele fietstocht door 15 Amerikaanse staten werd een bedrag van €465,- ingezameld.  

Coast to Coast Cycle Challenge

Tijdens het tweedaagse Thomas Cook event zamelden werknemers uit de UK, België, Duitsland en China geld in voor zelfgekozen nationale goede doelen. Voor Nederland fietste men in timeslots van 15 minuten voor de stichting Reis met je Hart. Bij iedere inschrijving werd gevraagd om een donatie van minimaal €5,- voor dit goede doel.

Bekijk de video om een indruk te krijgen van het fietsevent.

 

Preferred partners
anvr anbi