"'De spanning is weg, er is plezier en ontspanning en we zijn helemaal opgeladen'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Amina bij Citta Romana

'Amina is een alleenstaande moeder met zoon van 12 en dochter van 3. Ze heeft het door omstandigheden erg zwaar. Door beperkte financiële middelen lukt het niet om er eens een paar dagen tussenuit te gaan, wat het gezin juist heel erg goed zou doen' schrijft de hulpverlener die het gezin bijstaat. Reis met je Hart kon het gezin verrassen met een lang weekend naar het prachtige resort Città Romana, dat ligt in een omgeving van strand en duinen. En dan ook nog eens in een luxe vakantiehuis, mét ligbad!

Zon, Zee, Strand en Zwembad!

We hebben genoten van de zon, zee, het strand én zwembad! We konden lopend naar het strand wat de kinderen erg leuk vonden. Het was heerlijk strandweer met een lekker windje.
En het zwembad was ook super. Ook daar kregen ze niet genoeg van.

Hittegolf

Het huisje was geweldig. Een prachtige bungalow met een eigen tuintje, 3 slaapkamers, badkamer mét ligbad en verder van alle gemakken voorzien. Alleen was het erg warm onder het dak, waardoor de kinderen niet in slaap konden komen. Maar ja, toch liever een hittegolf dan regen en kou.

En dan in bad!

We hebben geen bad thuis en de kids vonden het bad in het huisje het einde, dus na het zwemmen werd er nog uren in bad gespeeld. Geen kind aan de kinderen:-)

Sauna

De sauna was voor mij het toppunt van genot. Hier kon ik zelf heerlijk tot rust komen en lekker genieten.

 

"Bedankt , dit zal ik mijn leven lang koesteren."

 

"Wanneer weer naar bungalow?'

De tijd vloog om, we zijn verder nergens aan toe gekomen, behalve een wandeling om het park te verkennen. Was helaas veel te snel voorbij. Moe van al het zwemmen en spelen zijn we zondagavond weer naar huis gereden.
Mijn dochter van 3 wilde niet weg en zat huilend in de auto 'Wanneer weer naar bungalow?'

We hebben een heerlijke tijd gehad en zullen dit nooit vergeten!
Heel erg bedankt!

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Citta Romana.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2022

Preferred partners
anvr anbi