"Dit was precies waar wij zo aan toe waren!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Assen

Abdes en zijn kinderen

Deze reis kwam voor Abdes en zijn 3 kinderen precies op het juiste moment. De datum sloot mooi aan op de periode dat hij als alleenstaande vader de kinderen thuis had en die hadden er na een jaar school heel veel zin in. Op camping Het Stoetenslagh bij Rheezerveen beleefden zij dankzij reisorganisatie Estivant, die gespecialiseerd is in o.a. éénoudervakanties, een fantastische week.

Dichtbij en toch ver weg

Rheezerveen ligt in Overijssel en dat klinkt dichtbij, maar de camping ligt in een groot natuurgebied en Abdes beschikt niet over eigen vervoer. Met de taxi, de trein én wat extra service van Estivant is het uiteindelijk prima gelukt. Dankzij de zon, de luxe tent die qua inrichting meer lijkt op een bungalow en de professionele organisatie ter plekke was Abdes er echt een weekje helemaal uit.

Professionele opzet

“Het personeel was vriendelijk en ging bij alles heel professioneel te werk. Er werd van alles georganiseerd, zowel voor de alleenstaande ouders als de kinderen. Daar hebben we echt van genoten. De hele dag door werden er allerlei spelletjes georganiseerd voor de kinderen en werd er op ze gepast, zodat je als ouder even je eigen gang kon gaan. De gezamenlijke barbecue was ook heel leuk en toen het een dag regende zijn mijn kinderen in een grote ruimte aan het knutselen geweest”

pannenkoekenfeest

“Ik ben met een gezellig door Estivant georganiseerd etentje voor de alleenstaande ouders mee geweest. Tegelijkertijd organiseerden zij een pannenkoekenfeest voor de kinderen dat goed werd begeleid. Om 11 uur ’s-Avonds kwamen we terug en toen waren de kinderen zelfs keurig naar bed gebracht. Dat was echt prima geregeld zo.”

Nieuwe vriendschappen

“Door het vele contact met andere kinderen maakten mijn kinderen al snel nieuwe vriendjes. Bij ons vertrek konden ze maar moeilijk afscheid nemen. Zelf had ik met hun ouders ook leuk contact en we hebben al plannen om elkaar later weer op te zoeken. In ieder geval zou ik zo nog een keer naar deze bestemming gaan.”

 

"Ik zou zo nog een keer hier heen willen gaan." Abdes 

Extra service

“Het treinstation ligt een aardig eind van de camping. Toen we weer naar huis moesten heeft de manager van Estivant ons met de auto naar het station gebracht. Een fijn stukje extra service!”

Deze reis werd mogelijk gemaakt door Estivant.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2018.

Preferred partners
anvr anbi