"Hier fleur je helemaal van op"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Abdollah en een goede vriend

Door de coronacrisis werd het bestaan van Abdollah de laatste tijd wel erg eenzaam. Hij kon bijna nergens heen, zijn familie kon hij door allerlei coronamaatregelen niet bezoeken en alleen in de weekenden sprak hij een goede vriend. Een paar dagen naar een vakantiehuis in Nederland was op zich goed mogelijk, maar dan moet je dat natuurlijk wel kunnen betalen. Voordat de muren echt op Abdollah afkwamen kon Reis met je Hart hem een mooi verblijf aanbieden op vakantiepark Koningshof in Zuid-Holland.

Vervoersprobleem opgelost

Abdollah: “Ik was meteen heel blij met het aanbod van het vakantiehuisje. Ik mocht hier samen met mijn beste vriend naar toe. Ik heb zelf geen vervoer maar hij heeft een auto, dus hiermee was het probleem van de heen- en terugreis opgelost. Het vakantiepark Koningshof ligt in de buurt van Rijnsburg in Zuid-Holland, en van daar uit hebben we een paar uitstapjes gemaakt.”

Zon, zee en strand

“We hadden heel lekker weer, dus gingen we naar het strand van Noordwijk en Katwijk. Dat was echt genieten en je voelde je lekker vrij. Wij hebben o.a. Katwijk zelf ook verkend en zijn daar later nog terug geweest om boodschappen te doen. In Rijnsburg en op het park zelf kon dat overigens ook. We zijn er alleen niet aan toe gekomen om een grote stad in de buurt, bijvoorbeeld Den Haag of Leiden te bezoeken, want ons verblijf was maar kort.”

Op het park

“We zijn twee keer naar het mooie zwembad van het vakantiepark geweest en ook daar hebben we volop genoten. Eén van de fijnste dingen was wel het verblijf in en bij het huisje zelf. Het huisje stond op een fijn, mooi groen plekje. Het was heerlijk om daar lekker buiten te zitten, te genieten van onze zelf klaargemaakte gerechten en wat te drinken. Daar namen we echt de tijd voor.”

Relaxen en weer opladen

“Het was heel fijn om er een paar dagen uit te zijn en lekker te relaxen. Lekker genieten van de vrijheid, van het buiten zijn en van het mooie weer. De tijd vloog om en voor we het wisten moesten we al weer naar huis. We zijn weer helemaal opgeladen en gaan nu met veel meer energie de sombere en deprimerende herfst tegemoet.”

 

"Wij gaan nu met veel meer energie de donkere herfst tegemoet." Abdollah

Deze vakantie vond plaats in de nazomer 2020.

Preferred partners
anvr anbi