"Een “magische’ ervaring"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Alexander

Sebas van 8 en zijn broertje Ollie hebben, samen met papa Alexander, absoluut genoten van het weekendje ‘kamperen’ op de Beekse Bergen.
In Beekse Bergen verveel je je nooit! Het safaripark zit vol met avonturen en ontspanning voor jong en oud.
Naast het safaripark heb je ook een speelland vol met attracties en leuke shows voor de kids!

Luxe safaritent

Nou ja…. ‘kamperen’ mag je het eigenlijk niet noemen. Want dat doet het verblijf in de super de luxe safaritent met alles erop en eraan echt tekort. Dit was “Glamping” in optima forma. Er was een woonkamer met eettafel, 2 slaapkamers en koelkast. We hebben gezellig samen spaghetti gekookt en lekker bij de tent opgegeten.

Heel ontspannen dagen

Het waren 2 heel ontspannen dagen met goed weer. De camping de Beekse Bergen ligt direct naast het safaripark en met de tent stonden we vlakbij het meer en zwembad. De kids hebben dan ook uitgebreid genoten van het zwembad.

‘De giraffen likten de auto’

Maar het absolute hoogtepunt was toch wel het bezoek aan het safaripark. Magisch om de dieren van zo dichtbij te zien. De giraffen die de auto likten was super spannend. En ook de andere dieren die we hebben gezien in het park…. olifant, giraffe, dromedaris, nijlpaarden en op afstandje leeuwen hebben een onuitwisbare indruk op Sebas en Ollie gemaakt.

‘fan van kamperen’

Sebas houdt nu heel erg van kamperen! Op de vraag wat hij er zo leuk aan vond, kwam het spontane antwoord…. ‘ nou alles’ en met wat doorvragen dat hij vooral het avontuurlijke van in een tent slapen tussen de bomen en niet in een huis helemaal geweldig vond.

 

'Het aller-aller-aller leukste … ‘kijken naar de dieren’ Sebas (8jaar)

 

Geweldig dat Achmea en Trade Your Trip deze beleving mogelijk gemaakt hebben. Een waardevolle herinnering die niet snel vergeten zal worden.

Deze vakantie vond plaats in het voorzomer van 2019.

Preferred partners
anvr anbi