"Zo fijn, voor het eerst samen kunnen zwemmen!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Alexandra en gezin in Vakantiepark Weerterbergen

We kregen een ontroerende mail van Alexandra: 'ik zag dat jullie doelgroep de minima zijn of iig mensen met weinig financiële middelen. Nu hoor ik daartoe, maar ik heb ook nog eens een zeldzame vorm van een chronische invaliderende ziekte. Deze houdt in dat het voor mij erg moeilijk is om 'even een dagje' ergens naartoe te gaan omdat ik daar simpelweg de energie niet voor heb. Ik zou heel graag met mijn kleintje weg willen, maar aan een dagje in een zwembad waar ik niet heen kan met mijn scootmobiel (dus ergens verder weg) en zonder mijn man mee om te helpen met de kleine (ruilen, lopen, spelen etc) heb ik dus helaas erg weinig. Ik heb zelf nog gedacht aan een dagje Efteling, dat is fysiek voor mij minder vermoeiend omdat ik in mijn scootmobiel kan blijven zitten -op de hele reis na dan, en dat is ook iets wat ik die kleine echt zo gun. Ik weet niet hoe jullie mij verder zouden kunnen helpen met een dagje weg of een uitje waar ik als invalide persoon ook iets mee kan. Dat is de reden voor mijn 'voorwaarden': behalve dat ben ik natuurlijk blij met alles wat ik zou krijgen.
Groetjes, Alexandra'
Zo fijn dat Reis met je Hart en de Koos Foundation, deze wens van Alexandra in vervulling konden laten gaan! Hieronder lees je hoe ze het gehad heeft.

Geweldig!

We zijn net terug van ons verblijf en we hebben het hartstikke naar onze zin gehad, zie foto’s. Het personeel was ontzettend aardig en netjes, we hadden zelfs wat boodschappen na aankomst en we hebben gebruik gemaakt van de extraatjes op de stempelkaart.

Tania

Het was wel confronterend hoe mijn conditie achteruit is gegaan door de MS maar we hebben toch nog zoveel mogelijk gedaan en kleine Tania heeft het heel erg naar haar zin gehad (natuurlijk, ijsjes, vlaaien, pizza, het kon niet op ;))

Samen gezwommen

En we hebben voor de eerste keer samen gezwommen. Nu ja, in het pierenbadje, maar het was echt heel leuk en de kleine vond het ook leuk.

Reis met een taxibusje

We hebben uiteindelijk toch gekozen voor de Valys taxi omdat de trein echt ondoenlijk was met alle bagage, een peuter en een rollator (plus scootmobiel natuurlijk), dit was wel iets duurder dan de trein helaas, maar het viel qua reiscomfort reuze mee, we waren de enigen in de bus en hij kon lekker doorkarren op de grote weg dus misselijk was ik bijna niet!

 

" Zo fijn om samen eens weg te kunnen" 

 

Dankbaar

We willen jullie graag hartelijk bedanken voor deze unieke kans, ik was al jaren niet meer weggeweest omdat het gewoon niet te betalen was voor mij, dus dit was erg fijn.

We hebben genoten!

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2022.

Preferred partners
anvr anbi