"Een ongekende ervaring"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Rotterdam

Andretta en haar kinderen

Andretta staat alleen voor de zorg van haar drie grote kinderen en werkt in een zorginstelling waar ze o.a. de koffie, de thee en de lunch voor de bewoners verzorgt. Een beetje ontspanning kon ze maar wat goed gebruiken, maar door het krappe inkomen was er nooit gelegenheid om samen met de kinderen eens wat leuks te gaan doen. Het lange weekend in het Koos Konijnhuis op vakantiepark Roompot Weerterbergen was dan ook zeer welkom!

Treinreis naar Weert

Andretta: “We zijn eerst met de bus naar het station gegaan en vervolgens met de trein naar Weert. Dat verliep allemaal voorspoedig. We wisten al dat we vanaf het station een stukje moesten lopen om bij het vakantiepark Weerterbergen te komen. Gelukkig zijn mijn kinderen al groot en was dat goed te doen.”

Leuk vakantiehuis

“Het vakantiehuis staat op een heel mooi en rustig plekje. Het is ingericht in de stijl van Koos Konijn. Mijn jongste dochter van twaalf vond dit superleuk, maar de oudere kinderen hadden het er ook naar hun zin. Bij aankomst waren de bedden al opgemaakt en er stond een pakketje met boodschappen op tafel.”

Bonnen opgemaakt

“Bijna alle cadeaubonnen die we kregen zijn opgegaan aan leuke activiteiten en lekker eten, zoals waterfietsen, pizza’ s en ijsjes. Het leukste vonden mijn kinderen het zwembad en daar zijn ze iedere dag even naar toe geweest. Dat kon zonder bon, maar vanwege corona moest je vooraf een tijd reserveren.”

Lekker wandelen

“We hebben veel gewandeld in de bossen rondom het vakantiepark. Vanaf het park loop je direct een mooie groene omgeving in. Je hoeft niet eerst een eind te fietsen of bijvoorbeeld met de bus te gaan. We hebben veel genoten van het wandelen.”

 

Eindelijk eventjes er uit en lekker ontspannen met mijn kinderen' - Andretta

 

Heerlijke ervaring

“Door allerlei omstandigheden ben ik veel thuis of aan het werk. Wij gaan eigenlijk nooit weg om iets leuks te doen. Wij zijn heel blij met deze vakantie en zijn ook echt lekker uitgerust weer thuis gekomen.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation en NS Internationaal

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2020

Preferred partners
anvr anbi