"‘Heel dankbaar dat we dit samen hebben mogen meemaken’"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Breda

Anita met haar zoontje

Anita heeft een zware tijd achter de rug met als dieptepunt dat ze tijdelijk niet voor haar zoontje kon zorgen. Gelukkig is dat achter de rug en zijn moeder en zoon weer samen, maar deze periode heeft er zwaar ingehakt. Samen even weg zou beiden heel erg goed doen, maar zonder financiële middelen was dat niet haalbaar. Stichting Reis met je Hart werd op dit gezinnetje attent gemaakt en mocht namens de Koos Konijn Foundation een mini-vakantie naar vakantiepark de Weerterbergen aanbieden.

Hoofd leegmaken en genieten

Het was heerlijk om in een andere omgeving te zijn. Mentaal hoofd op nul en genieten van het samenzijn met mijn zoontje. Dat is wat ik heb gedaan. Omdat er geen kinderen van zijn leeftijd waren, hebben we ook steeds met zijn tweetjes van alles ondernomen.

Samen in de buitenlucht

We hebben geboft met het weer, waardoor we heel veel in de buitenlucht hebben kunnen doen. De mooie groene omgeving nodigde uit voor lange wandelingen en mijn zoontje kon heerlijk buitenspelen. De glijbaan plus schommel bij het huisje zijn intensief gebruikt en we hebben samen veel in de tuin gespeeld met de dingen die we van huis hadden meegenomen.

Waterfietsen favoriet

Jammer natuurlijk dat vanwege Corona het zwembad gesloten was, maar het waterfietsen en met het vlot heen en weer over het meer was minstens net zo leuk! We mochten ook een rondje op de midgetgolf baan, we hebben jeu de boule gespeeld en van het voetbalveldje gebruik gemaakt. Oh ja, de trampoline niet te vergeten. Hij vond alles geweldig!

BBQ en Marshmallows

De pizza’s en de frietjes die we mochten bestellen waren heerlijk. Maar voor de eerste keer in zijn leventje BBQen en marshmallows roosteren in de openhaard, was een ervaring dat mijn zoontje nog lang zal herinneren.

 

"‘mama, wij zijn echt geluksvogels! Ik ben zo blij dat we weer samen zijn”  

 

Heel dankbaar!

Heel veel dank voor deze mogelijkheid. We hebben samen genoten!

Deze mini vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2021.

Preferred partners
anvr anbi