"Deze herinnering is voor altijd"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Zutphen

Anita en haar kinderen

Het was een grote droom voor het gezin. Met elkaar naar de zon en ondanks de ziekte van Anita genieten van tijd met elkaar. TUI, Europeesche Verzekeringen en Amadeus maakten deze reis mogelijk en zo vertrok het gezin naar Zuid-Spanje.

Vliegen

"We hebben geweldige dagen achter de rug," vertelt Anita. "Op dinsdag vertrokken we naar Schiphol en daar ging de vakantie voor ons gevoel meteen van start. Na de vlucht kwamen we aan en werden naar de accommodatie gebracht. Een mooie plek met allemaal appartementen omringd door een prachtige tuin."

Ontspannen

"Ontspanning. Dat was het centrale woord tijdens deze dagen. We hebben heerlijk in de zon gelegen en veel gezwommen in het zwembad. Het was echt een luiervakantie. Ook hadden all inclusive en daar hebben we ook volop van genoten."

Uitstapjes

“Natuurlijk hebben we ook de omgeving verkend. We zijn naar de luxe haven geweest waar je de meest gigantische boten en huizen ziet. Ook hebben we nog een uitstapje gemaakt en zijn met een Catamaran gaan varen naar het strand van Marbella. Hier hebben we heerlijk gelegen.”

 

"Bijzonder dat ik dit samen met mijn kinderen heb mogen meemaken." Anita

 

Mijn doel is bereikt!

"Op een van de avonden heb ik in het restaurant de microfoon gevraagd en een moment gepakt om mijn kinderen te bedanken voor alle steun. Met elkaar hebben we moeilijke tijden gehad en zij stonden altijd voor mij klaar."

"De week vakantie hebben we echt tijd met elkaar door kunnen brengen. Het is een mooie herinnering die we allemaal lang zullen koesteren."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij TUI, Europeesche Verzekeringen en Amadeus.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

De familie heeft ons laten weten dat Anita op 18 oktober 2017 is overleden. Zij willen deze pagina als herinnering aan een mooie tijd met elkaar bewaren.

Preferred partners
anvr anbi