"De kinderen vonden het zwembad geweldig"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Haarlem

Anja en haar dochter

Anja en haar dochter vertrokken naar het Eiland van Maurik. Een week vol leuke activiteiten. Anja: “Het was heel fijn om dit met zijn tweeën mee te maken.” Reis met je Hart kon deze vakantie verzorgen dankzij Estivant en de J.C. Ruigrok stichting.

Knusse tent

“Het was harstikke leuk. Op zaterdag kwamen we aan op de camping en werden we ontvangen door het team van Estivant. Daarna gingen we onze slaapplek bekijken. We sliepen in een ingerichte tent. Het was heel erg knus.”

Allerlei activiteiten

“Elke dag werd er voor de kinderen wat georganiseerd. Het was iedere keer anders. Ze deden spelletjes, gingen zwemmen, echt van alles. Mijn dochter genoot daar zichtbaar van.”

Nieuwe mensen ontmoeten

“We hadden ook echt geluk met het weer. De eerste dagen scheen de zon volop en dan kan je veel doen. ’s Avonds konden we ook nog lekker buiten zitten. Tijdens de vakantie heb ik ook nieuwe mensen leren kennen. Omdat er bij een Estivant vakantie meer eenoudergezinnen zijn, heb je snel contact met andere ouders.”

Mooie week

“Ik vond het heel erg fijn om dit samen met mijn dochter mee te maken. We hebben er met elkaar een mooie week van gemaakt. Nu ik weer thuis ben, kijk ik er met veel plezier op terug.”

 

"voor de kinderen is het een heerlijke plek." Anja

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi