""We hebben er van genoten van begin tot einde""
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: De Krim Texel
Nieuw Vennep

Anne-Lize en gezin genieten van Texel

Hoeveel ellende kan een gezin verwerken? Dat vraag je je wel eens af als je hoort waar sommige gezinnen, die worden aangemeld bij Reis met je Hart, allemaal mee kampen. Vooral gezondheidsproblemen hakken erin, wat grote impact heeft op de financiële situatie.  En dan toch positief blijven, dat is knap!  Neem Anne-Lize en haar gezin, die alle 4 met serieuze gezondheidsproblemen het ziekenhuis in en uit gaan voor talloze onderzoeken en operaties.  Maar desondanks zo positief en dankbaar zijn, voor wat er nog wel kan. Zo fijn dat we het gezin, voordat er weer een paar zware operaties ondergaan moesten worden, een paar dagen naar Vakantiepark de Krim op Texel mochten aanbieden. Niet geheel toevallig het weekend dat Anne-Lize 50 jaar werd. Een verjaardag, die met veel versiering, confetti en taart is gevierd.

Willem, de man van Anne-Lize postte na terugkomt een enthousiast bericht op Facebook. Een samenvatting met een aantal van de mooie foto’s: “We zijn gisteren terug gekomen na een mooi weekend gehad te hebben via stichting REIS MET JE HART. We kregen een mooi huisje op het park de Krim op Texel. Alles was tot in de puntjes verzorgd: de bootreis, het huisje, we kregen zelfs een tas met boodschappen toen we in het huisje zaten. We hebben er van genoten van begin tot einde. Het was fijn om er even tussenuit te zijn voor de rugoperatie van Anne-Lize en voor de behandeling die ik binnenkort moet ondergaan.”

“We hebben vooral van de natuur genoten en van de verse melk, het softijs en van het eigen gemaakte schepijs van de boer. Ook heb ik met mijn grote vriend (zoon van 12) gekart. Het was voor hem de eerste keer en hij vond het geweldig. Dus hebben we het nog een keer gedaan als afsluiting van ons weekendje. De eerste keer was hij wat bang en haalde ik hem een hele ronde in, dus had ik ‘gas erop ‘gezegd. Nou dat heeft hij ter harte genomen en reed die kanjer van mij, me gewoon voorbij met 70 km per uur! Glunderend roepend: ‘Je zei toch gas erop pa en net zo hard rijden als jij …nou ik kan ook harder dan jij hoor!”

"We hebben vooral genoten van de prachtige natuur"

Deze vakantie vond plaats in de nazomer van 2023

Preferred partners
anvr anbi