"Op het park was van alles te doen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Beverwijk

Annelies en haar dochter

Annelies, haar moeder en haar dochter verbleven in vakantiepark Slagharen. Natuurlijk wilden ze ook het attractiepark ontdekken! Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij de J.C. Ruigrok stichting.

Op weg naar Slagharen

"Het was heel gezellig," vertelt Annelies. "Samen met mijn dochter wilde ik graag een keer op vakantie. Mijn moeder ging met ons mee en met zijn drieën zijn we met de auto naar het park gegaan."

Cowboy Cottage

"We verbleven in een Cowboy Cottage. Een heel leuk huisje en het lag bij het attractiepark. Het was dus heel makkelijk om af en toe even naar het huisje toe te gaan en dan weer snel het park in."

Attractiepark

“Er was van alles te doen in Slagharen. We hebben een show met paarden gezien, zijn in de achtbaan geweest. We hebben gezwommen en in de speeltuin gespeeld. Elke dag konden we ons goed vermaken.”

Op vakantie gaan voelt goed

"Het voelde wel heel goed om een keer op vakantie te gaan. Ik vind het ook echt bijzonder dat we een keer zijn weggeweest. We hebben echt genoten. Ik merk wel dat ik even weg ben geweest. Ik voel me rustig en ben weer een beetje tot mezelf gekomen."

 

"Ik vind het ook echt bijzonder dat we een keer zijn weggeweest." Annelies

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi