"Het was SUPER!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Krommenie

Annette en dochters

Annette is een alleenstaande moeder met 2 prachtige dochters, die ze oh zo graag een leuke vakantie gunt. Maar dat lukt financieel niet. Reis met je Hart mocht haar blij maken met een lang weekend naar Vakantiepark Hunzedal, wat met heel veel dank werd aangenomen.

Gastvrij ontvangst

Na een autorit van 2,5 uur - helaas file onderweg- kwamen we aan bij dit prachtige vakantiepark. We kregen een set met vouchers voor waar we allerlei activiteiten mee konden doen en toen snel naar het huisje.

Onwijs mooi uitzicht

Huisje was super mooi, groot en met aparte slaapkamer met stapelbed voor de meiden. Onwijs mooi uitzicht met veranda en die glijbaan naar de tuin was het einde. De speelzolder was ook helemaal geweldig en de strandstoel met Koos Konijn erop, die we in de kast vonden, moest natuurlijk naar buiten en uitgeprobeerd worden. Ook de schommel is veelvuldig gebruikt.

Bowlen, zwemmen en Pizza eten

We hebben veel gezwommen. Ook het bowlen was heel erg leuk. En we kregen ieder een hele pizza, patatjes en enorm groot ijsje.

Kikkervisjes

We hebben heel veel kikkervisjes gezien in het water bij het huisje en met het waterfietsen. Het waterfietsen was ook super, we mochten zelfs langer dan 1 uur:-) en we hebben zo enorm geboft met het fantastische weer! Het was dan ook heerlijk op het water.

 

"We hebben mooie herinneringen gemaakt." 

 

Tijd te kort

Er was zoveel te doen dat we tijd te kort kwamen. Aan de mini-golf zijn we niet eens toegekomen.

Zulke mooie herinneringen aan het weekend. We hebben genoten. Alles was te gek. Heel veel dank voor deze fijne vakantie!

Deze vakantie vond plaats in het voorjaar van 2022

Preferred partners
anvr anbi