"Heerlijk om er even uit te zijn"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Antoinette en haar kinderen

Antoinette en haar twee kinderen kampen alle drie met gezondheidsproblemen. Mede hierdoor en omdat er door omstandigheden gewoon geen budget voor is, kunnen zij er niet zomaar even tussenuit. Telkens als het zover leek, ging er weer wat mis. Uiteindelijk lukte het dan toch. Dankzij Camping Ronostrand in Drenthe konden ze eindelijk op vakantie.

Even acclimatiseren

Antoinette: ´Zelf zijn we, als gevolg van onze gezondheidsproblemen, snel moe en hebben mijn kinderen tijd nodig om te acclimatiseren. De eerste dag moest ik een behoorlijk eind vanuit mijn woonplaats autorijden om er te komen. Dan moet je in mijn geval zeker even uitblazen na aankomst. Uiteindelijk kwam het allemaal goed!”

Strand in het binnenland

Antoinette: “De camping is dus in Drenthe en niet aan zee, maar ze hebben er wel een groot zandstrand. Het is echt de moeite waard om hier naar toe te gaan. Als je snel moe bent kun je het beste een hele week gaan, want dan heb je meer tijd over nadat je bent uitgerust. De eigenaresse van de camping was heel vriendelijk, hielp ons altijd graag en we zouden zeker nog eens naar deze plek terug willen.”

Comfortabel chalet

“Je kunt hier natuurlijk kamperen, maar er zijn ook verschillende soorten huisjes te huur. Wij zaten in een chalet, een soort luxe stacaravan met een mooie inrichting. Alles zag er netjes uit. Ons eten kookten we zelf en dat ging hier prima.

Ouderwets spelletjes doen

Bij regen bleven we binnen en ging ik spelletjes doen met mijn kinderen. Geen computerspelletjes, maar van die leuke ouderwetse op een speelbord. Doen we thuis ook wel eens, maar dan is er vaak geen tijd voor en hier had het wel iets speciaals. Juist wanneer het regende.

 

“Ondanks onze beperkingen heeft deze vakantie ons veel plezier gebracht” - Antoinette

 

Ook mooi weer

“De zon kregen we later in de vakantie gelukkig ook te zien, dus gingen we lekker op het strand liggen. Onze conditie laat geen lange boswandelingen of fietstochten toe, maar dat zou hier ook prima kunnen. Je ziet hier direct bij het bos. Onze uitstapjes buiten de camping waren beperkt tot het dorp in de buurt om bijvoorbeeld boodschappen te doen. Evenzogoed hebben wij het echt heerlijk gehad en heeft het ons zeker goed gedaan.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Camping Ronostrand

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2019.

Preferred partners
anvr anbi