"Voor mij was dit de mooiste vakantie ooit…"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Nieuwegein

Antoinette

Antoinette heeft zowel fysiek als mentaal een zware periode achter de rug. Veelvuldig de sportschool bezoeken heeft haar al veel goed gedaan, maar voor een vakantie ontbrak gewoon het geld. De laatste vakantie was zo’ n tien jaar geleden. Dankzij Landal Greenparks mocht zij eindelijk een midweek met volle teugen genieten, samen met haar oudste dochter, schoonzoon en kleinkinderen.

Prettige ontvangst

Het hele gezelschap paste amper in één auto, maar het lukte! Antoinette: “rond twaalf uur in de middag waren wij er al. De ontvangst op het park was heel vriendelijk. Normaal kan je pas om drie uur ’s-Middags in je huisje, maar wij mochten er gelijk al in.”

Top vakantiehuis

“Het huisje was letterlijk top: het was schitterend mooi, prima bevoorraad en stond helemaal vrij op een heuveltje. Wij zijn bij aankomst heerlijk verwend. De bedden waren opgemaakt, handdoeken en keukendoeken lagen klaar, de koelkast was gevuld en op het aanrecht stonden nog allerlei andere lekkere dingen. Er waren ook Rituals badsetjes, een schattig kistje van Landal met Senseo koffiepads en twee flessen wijn. Wat waren wij hier blij mee, dit was echt genieten!”

Van alles te beleven

“Er was voor iedereen genoeg te beleven, genoeg voor wel een paar weken. Het weer werkte bij ons ook nog eens prima mee. We hebben heel veel gewandeld in de mooie omgeving. Op het park zelf hebben we lekker gezwommen in het mooie zwemparadijs met de kinderen. De oudste was ook erg blij met de buitenspeeltuin en de modderspeelplaats. Verder zijn we het binnenspeelparadijs ingegaan en dat was grandioos genieten voor allemaal. En we hebben gezellig een rondje midgetgolf gespeeld. Van ons zakgeld zijn we o.a. een dagje naar dierenpark Burgers Zoo geweest. Dat maakte onze vakantie nog verder compleet”

Genieten bij het huisje

“In en bij ons huisje was het heel gezellig. Van het zakgeld dat wij hadden meegekregen hebben we ook lekker een avondje zitten gourmetten buiten bij het huisje. En we hadden natuurlijk al die lekkere dingen die bij onze aankomst klaarstonden. Een bijzonder moment was ook dat de kleinste van 8 maanden voor het eerst ging staan in zijn bedje.”

 

"Deze unieke vakantie gaat voor altijd mee in ons hart!" Antoinette

 

Speciale ervaring

“Voor mij was dit de mooiste vakantie ooit, en heel speciaal zo met mijn familie. Wij hadden nog een restje zakgeld over en daarmee hebben wij een prachtig fotoboek laten maken. Dat is leuk voor later om de mooie herinneringen weer op te halen. Als ik volgend jaar weer zou kunnen, dan zou ik zeker weer naar Landal Coldenhove gaan.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt mede dankzij Landal Greenparks.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi