"‘Alles was even geweldig! Zo fijn om samen te zijn'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Utrecht

Ashley met kids, vriend en maatje genoten op de Krim!

'Ik gun haar een heerlijke ontspannen vakantie, mét kids, omdat ze zo'n onwijze kanjer is', zo motiveert Yolande de nominatie,' Ashley is een alleenstaande moeder, die het nodige meegemaakt heeft, maar ze blijft er voor gaan en vechten voor haar 3 kinderen die allen een rugzakje met zich meedragen. Ze vecht om het allemaal goed te doen, die ondanks haar eigen gezondheidsproblemen, toch ook nog vrijwilligerswerk doet en altijd voor anderen klaar staat. Ze heeft geen tot minimaal geld maar weet van niets iets bijzonders te maken. Aan zichzelf komt ze alleen nooit toe'. Reis met je Hart mocht deze kanjer en haar gezin verrassen met een verblijf op Vakantiepark de Krim op het mooie eiland Texel.

De boottocht was veel te snel voorbij

Wat een feestje was die overtocht met de boot. We hebben nog nooit zoiets meegemaakt en we keken onze ogen uit. Wat een prachtig uitzicht over de zee! Het leek alsof we nog maar een paar minuten onderweg waren toen er al werd aangekondigd dat we er bijna waren. Dit had voor ons 10 keer zo lang mogen duren, zo genoten we van dit begin van onze vakantie.

Mam, er is een vaatwasser!

Bij het inchecken kregen we allerlei bonnen voor activiteiten en horeca. De 6-persoons bungalow was fantastisch!. We werden er zo vrolijk van toen we binnenkwamen. De kinderen vlogen gelijk de trap op naar boven. Gezellig en mooi, super schoon, leuke meubels en tot groot plezier van mijn kinderen was er een vaatwasser. En er stond ook nog een gigantisch boodschappenpakket klaar met van alles en nog wat erin.

Zo veel leuke dingen gedaan!

Het was heerlijk weer, waardoor we veel hebben kunnen doen: We zijn naar het grote strand geweest, we hebben mini-krabjes gezocht, de duinen beklommen en heel veel gezwommen in het zwembad, en heerlijk gegeten. Ook het klimrek achter het huisje is veel gebruikt en de gamehall was natuurlijk ook een hit.

vriendjes en vriendinnetjes gemaakt

De kinderen hebben vriendjes en vriendinnetjes gemaakt waar ze mee gingen zwemmen en aan de vele activiteiten op het park meededen.

 

"Geweldig om je kinderen zo te zien genieten, dan geniet je als moeder zelf dubbel" 

 

Vakantie gevoel

Het ongedwongen samenzijn heeft ons zo goed gedaan. We hebben echt het gevoel dat we op vakantie zijn geweest. Het doet me als moeder zo goed dat mijn kinderen op school nu ook een keer trots kunnen vertellen dat ze op vakantie zijn geweest. Ik ben ook heel dankbaar dat mijn maatje (met auto waar we met zijn allen in konden) en mijn nieuwe vriend mee mochten. Samen met zijn allen deze dagen te hebben mogen meemaken is iets dat we nooit zullen vergeten.

Super bedankt!

Ontzettend bedankt voor alles ! Wij hebben het zo enorm leuk gehad ! Echt genoten! Super bedankt!

Liefs Ashley en een dikke knuffel vd kids!

Deze vakantie is mede mogelijk gemaakt door vakantiepark de Krim en vond plaats in de zomer van 2022.

Preferred partners
anvr anbi