"Thuis hebben we er nog wekenlang over gepraat"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Oostzaan

Astrid en haar zoon

Samen met haar zoon vertrok Astrid naar Limburg. In Roompot Weerterbergen konden zij alle zorgen achter zich laten en genieten van de leuke dingen die het park te bieden had. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij het Hendrik Pierson Fonds, Roompot en Connexxion.

Je hoofd leegmaken

Astrid: "Het was heel leuk. Een paar dagen weg zijn geef je een heel prettig gevoel. Het is echt anders dan thuis. Je hoeft niet zoveel en kan dus even je hoofd leegmaken."

Glowgolfen

"We hebben van alles gedaan. Het glowgolfen was heel erg leuk. We konden ons goed vermaken en hebben aan alles meegedaan wat er werd aangeboden."

Foto's terugkijken

"Het was met die kleine ook zo fijn. Eén op één en met zijn tweeën leuke dingen doen. Zo waren we even uit de stress. Nadat we thuis waren hebben we er nog wekenlang over gepraat en de foto’s hebben we vaak teruggekeken. Nu heeft hij ook alweer over het huis met in de achtertuin de schommel en de glijbaan."

Mooie herinnering

"Het heeft me wel rust gegeven. Ik kan de dingen weer beter aan. Ik kijk terug op leuke dagen en mooie herinneringen met mijn zoon."

 

"Het was met mijn zoon zo fijn. We hebben het echt leuk gehad samen" Astrid

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi