"De batterij is weer helemaal opgeladen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Nieuwegein

Audrey

Audrey maakt momenteel een vervelende periode door. Daarnaast heeft ze de zorg voor drie jonge kinderen en weinig inkomsten. Ondanks dat ze hulp krijgt van haar moeder kon een midweekje vakantie op zijn minst geen kwaad. Zoiets was bovendien al lang geleden. Reis met je Hart kon haar dankzij de Koos Konijn Foundation een geslaagde midweek aanbieden in het Koos Konijn huis op vakantiepark Roompot Weerterbergen.

Auto geleend

Audrey: “Mijn moeder heeft twee auto’ s voor de deur staan en daar kon ik er gelukkig eentje van lenen. Zo kon ik probleemloos naar het vakantiepark reizen. De benzine kon ik bekostigen uit de reiskostenvergoeding die ik van Reis met je Hart had ontvangen. Na een voorspoedige rit werd ik vriendelijk ontvangen op het vakantiepark. Ik ontving een hele set cadeaubonnen voor activiteiten, pizza’ s en o.a. een snackpakket.”

6-D theater

“De regen viel af en toe met bakken uit de lucht, maar voor verveling was geen tijd. We hadden een cadeaubon waarmee je zo’ n grote fiets kunt huren waar je met zijn vieren op kan, maar vanwege de regen mochten we in plaats hiervan naar het 6-D theater. Dat was heel spectaculair, want je hebt het gevoel alsof je met je stoel door de film vliegt. Het parkpersoneel was heel vriendelijk en mede doordat het al niet meer zo druk was op het park wisten ze de mensen heel goed te spreiden.

Genoeg te doen

“Andere geslaagde binnenactiviteiten die we gedaan hebben waren het bezoek aan de binnenspeelplaats, de knutselclub en het glowgolfen, dat je speelt in het donker. Uiteraard zijn we ook het grote binnenzwembad in geweest, maar dat kon maar één keer vanwege de corona-maatregelen.

Droog weer

“Gelukkig hebben we ook droog weer gehad. We gingen dan midgetgolfen of naar één van de buitenspeelplekken op het park. De omgeving rond het park is ongelofelijk mooi. Echt ver weg zijn we niet geweest, want op het vakantiepark vermaakten we ons al prima.”

 

"Deze vakantie vormt voor ons nu een mooie herinnering.”  Audrey

 

Koos Konijnhuis

“Het huisje was perfect. Je komt letterlijk aan in een opgemaakt bed en er stonden een paar leuke cadeautjes op tafel. Wat heel fijn was aan dit huisje was de grote tuin met omheining. Daardoor lopen je kinderen niet zomaar weg, iets waar vooral mijn middelste een handje van heeft. Mijn moeder is ook nog een dagje op bezoek geweest om te helpen. Zij heeft toen op de jongste gelet terwijl ik met de twee anderen een paar activiteiten kon doen. Geweldig waren ook de grote glijbaan en de twee schommels in de tuin. ”

Een mooi aandenken

“Deze vakantie vormt voor ons nu een mooie herinnering. Ik vond het een hele verademing om er in deze voor mij hectische tijd even uit te zijn, weg uit mijn eigen huis en omgeving en met meer tijd voor mijn kinderen. Ik waardeer het enorm dat ik deze vakantie mee heb mogen maken”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2020.

Preferred partners
anvr anbi