"Het was een heel zwaar jaar, maar dit heeft ons zoveel goed gedaan"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amsterdam

Badia en gezin

Badia heeft een hele moeilijke periode achter de rug. Ze moest er echt even tussenuit, maar dat kan 'bruin' al jarenlang niet trekken, waardoor het gezin nog nooit samen op vakantie is geweest. Extra fijn dus dat Reis met je Hart een weekend naar recreatiepark de Boshoek op de Veluwe kon aanbieden.

Super huisje

We werden heel lief ontvangen, iedereen was zo vriendelijk bij aankomst. We mochten gelijk naar ons huisje, dat werkelijk prachtig was, schoon, nieuw, het kon niet mooier. En het lag ook heel centraal.

Boodschappengeld

We hebben boodschappengeld meegekregen van Reis met je Hart, waar we heel blij mee waren. Daarvan hebben we alles gekocht en in het huisje gekookt en gegeten.

Veel activiteiten

Het park ligt in een prachtige omgeving met kleurige heide. Maar we hadden helemaal geen behoefte om buiten het park te gaan, want er was zoveel te doen dat we alles op het park en rondom de bungalow hebben beleefd.

Buiten zwemmen

Zelfs het weer werkte mee. We hebben veel gezwommen zowel binnen als buiten.

 

We hebben een geweldig weekend gehad, nog veel beter dan we hadden durven hopen'  

 

Je hoefde je niet te vervelen!

En er was veel speelgelegenheid waar dankbaar gebruik van werd gemaakt. Voor de kinderen waren er allerlei sport en knutselactiviteiten.

Echt super super super. We kunnen er even tegenaan. Het was een heel zwaar jaar, maar dit heeft ons zoveel goed gedaan. Heel erg dankbaar.

Deze vakantie is mede mogelijk gemaakt door recreatiepark de Boshoek en vond plaats in het voorjaar van 2021.

Preferred partners
anvr anbi