"Barbara: Ik heb geweldig kunnen ontspannen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Den Helder

Barbara

Het lijkt wel of Barbara het mooie weer vanuit Griekenland heeft meegenomen naar Nederland wanneer we haar opbellen om haar wat vragen te stellen over haar reis naar Samos. Samen met haar vriendin Elly heeft zij een week mogen genieten op dit Griekse eiland. "Het was formidabel," vertelt Barbara. In samenwerking met Sunweb en Schiphol Travel Taxi heeft Reis met je Hart deze reis voor Barbara kunnen verzorgen.

Tot rust komen

Wanneer Barbara aan haar vakantie denkt, komen de woorden rust en relaxed als eerste in haar op. "Het was er zo heerlijk rustig. Ik heb geweldig kunnen ontspannen. Voor sommigen is het er misschien te rustig, maar voor mij is dat perfect. We hebben heerlijk kunnen lezen, wandelen en lekker kunnen eten. Ook de Griekse mensen waren zo ontzettend vriendelijk. Echt formidabel."

Schilderen

Barbara en Elly maakten ’s avonds vaak een wandeling over het strand en zochten naar mooie keien. Deze stenen werden ook door de lokale bevolking gezocht en beschilderd om te verkopen aan toeristen. "We stonden samen bij een kraampje en Elly vond een steen zo mooi. Die heb ik haar toen cadeau gegeven. Zelf heb ik ook nog een aantal keien meegenomen zodat ik die zelf kan beschilderen thuis. Ik dacht: Wat zij kunnen kan ik ook!"

De accommodatie en de omgeving

Barbara en Elly verbleven in het appartement Evagelistria. Wanneer je aankomt bij het appartement krijg je al gelijk een flesje wijn aangeboden door de vriendelijke eigenaresse! "Het appartement lag in een hele mooie omgeving. Het was voor mij de eerste keer dat ik naar Griekenland ging. Ik vond echt alles mooi. De bergen, de bloemen, de kust en de mooie blauwe zee."

Verwachtingen

Voordat Barbara op reis ging, was zij wel een beetje zenuwachtig. Ze had namelijk al heel lang niet gevlogen. "Ik ben ook wel een beetje een schijterd hoor,” vertelt Barbara. “De vlucht vond ik niet heel fijn en in de bus werd ik ook een beetje misselijk. Maar eenmaal aangekomen ging het weer goed met me. Alles was goed geregeld en er was een hele lieve hostess. Ik heb helemaal niets te klagen."

Het voelde voor mij als een cadeautje! Barbara

De mooiste herinnering

Barbara heeft samen met haar vriendin Elly veel mooie nieuwe herinneringen kunnen maken op Samos. Een ding springt er voor duidelijk bovenuit. "De mensen op het eiland zijn echt bijzonder aardig. Zij zijn zo sociaal, niet opdringerig en relaxed. Ook voelde ik me hier erg veilig. Ik vind het mooi om te zien dat er nog zulke lieve mensen bestaan."

Geweldig

"Ik ben echt heel blij met deze vakantie. Het voelde voor mij als een cadeautje. Het was allemaal goed geregeld. Thuis worden opgehaald en naar Schiphol gebracht worden en dan een week heerlijk ontspannen. Ik ben heel erg dankbaar. Ik vond het daar zo mooi. Wanneer ik 65 ben ga ik terug om weer te genieten van dit prachtige eiland. Deze vakantie was voor mij een dikke 9 waard!"

Deze reis werd mede mogelijk gemaakt door Sunweb en Schiphol Travel Taxi.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in het voorjaar 2016.

Preferred partners
anvr anbi