"De stress van thuis was totaal verdwenen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , , en
Veghel

Bas, Miriam en de kinderen

Deze winter was het zover. Eindelijk konden Bas en Mirjam op vakantie, en wat waren ze daar aan toe! Het zou hun eerste vakantie in minstens 7 jaar worden. Reisbureau De Wit hield afgelopen decembermaand een actie waarbij hun klanten voor andere mensen uit hun netwerk een bijdrage konden doen aan het zakgeld voor tijdens een vakantie. Mede dankzij buurvrouw Riet konden Bas en Miriam ze uiteindelijk toch weer eens na al die jaren een weekje weg met de kinderen. Op een bijzondere wintercruise maakten zij een prachtige reis rond de Canarische eilanden Tenerife, Lanzarote, La Palma, Gran Canaria en Marokko.

Vlucht Schiphol-Las Palmas

Voor de kinderen was de eerste keer vliegen best wel spannend, maar de spanning werd al snel omgezet in plezier. Ondanks een vroege vlucht was het een prettige aankomst op het eiland Gran Canaria. Na de transfer naar de cruiseterminal werden Bas, Miriam en de kinderen hartelijk verwelkomd op de MS Zenith. In de avond ging de eilandcruise van start richting Tenerife.

Onderweg

Aangekomen op het eiland Tenerife, genoten Bas, Miriam en de kinderen volop van het prachtige landschap. Daarna verder naar La Palma waar het gezin de excursie 'Hoogtepunten van La Palma' deed en je na een bijzondere rit prachtig uitzicht hebt over het hele eiland. 'Het was geweldig!', aldus Bas. Na een dag op zee ging de cruise verder richting Agadir, Marokko. 'Omdat hun dochter 's morgens niet zo lekker was zijn we niet met de excursie mee gegaan maar hebben we later op de middag met andere Nederlanders zelf een uitstapje gedaan. 'We hebben erg genoten van ons eigen plan'. Het zien van andere culturen heeft grote indruk bij de kinderen achter gelaten.

Maanlandschap

In Lanzarote heeft het gezin de excursie 'Maanlandschap van Lanzarote'' gedaan. De vulkanische oorsprong van Lanzarote zorgt voor een surrealistisch landschap dat zo door zou kunnen gaan voor een maanlandschap. Met de bus bezochten zij het indrukwekkende lavagebied. Bij het bezoekerscentrum lieten de gidsen zien dat er nog steeds vulkaanactiviteit is en in het bijbehorende restaurant wordt op vulkanische warmte gekookt.

Genieten aan boord

Bas, Miriam en de kinderen waren blij met de accommodatie aan boord. Het was immers schoon en ruim genoeg. Het contact met andere reizigers op de cruise verliep erg goed. Ook qua faciliteiten was er genoeg te doen aan boord voor de kinderen en kon het gezin volop genieten van verschillende soorten eten en lekkere gerechten aan boord.

 

"Het was een onvergetelijke ervaring!." Bas 

 

Veel nieuwe ervaringen

Rust, genieten en nieuwe ervaringen voor de kinderen was het ultieme doel van deze vakantie, en dat was goed gelukt. 'Wij hebben ons geen moment verveeld en we hebben ons constant vermaakt met elkaar en ook met andere mensen. Een onvergetelijke ervaring, het was geweldig!

Deze vakantie werd mede mogelijk gemaakt door Tui, Connexxion en Allianz Global Assistance.

Deze vakantie vond plaats de winter van 2019.

Preferred partners
anvr anbi