"Je hebt even geen verplichtingen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Haarlem

Bianca en haar gezin

Voor het eerst samen op vakantie. Een moment dat je niet snel vergeet. Bianca ging samen met haar gezin een paar dagen naar Roompot Weerterbergen. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij Roompot. Koos Konijn Foundation en de J.C. Ruigrok Stichting.

Alles zat erop en eraan

Bianca: "We hebben het super gehad. Meer woorden hebben we er niet voor. Het was top geregeld en alles zat erop en eraan."

Aankomst

"Maandag konden we om 15.00 uur in het huisje en hebben we alles een beetje verkend. Om het huis zat een hek dus de kleine kon heerlijk spelen zonder dat hij weg kon lopen. Bij binnenkomst werden we sowieso verrast met een boodschappentas en spelletjes."

Activiteiten op het park

"De eerste avond hebben we onszelf meteen verwend en pizza gehaald. Dit kon door de cadeaukaarten die we bij het verblijf kregen. De rest van de dagen hebben we lekker gezwommen, we zijn naar de knutselclub geweest en de minidisco."

Kinderboerderij

"Bij het verblijf zaten ook fietsen en zijn we naar een kinderboerderij vlakbij het park geweest. Hier waren ook wat speeltoestellen waar mijn zoon lekker kon spelen."

 

"We konden echt even met onze zoon bezig zijn." Bianca

 

Een keer wat extra's

"Het was echt heerlijk om even weg te zijn van alles. Je hebt geen verplichtingen en kan doen wat je wil. Je kan ook net keer wat extra’s doen. We konden een keer patatjes halen. Dat is gewoon fijn."

Tijd voor elkaar

"Een andere omgeving doet echt iets met je. We konden echt even met de kleine bezig zijn. Op een bepaald moment waren mijn man en zoon samen aan het knutselen en dat was zo aandoenlijk om te zien. Dat doet je gewoon goed."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Roompot, de Koos Konijn Foundation en de J.C. Ruigrok Stichting.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi