"Mijn kinderen hebben avonturen beleefd"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Zaandam

Bianca en haar kinderen

Een mooi huisje, lekker weer en genoeg activiteiten. Wat wil een mens nog meer? Bianca en haar kinderen vertrokken een weekend naar Landal Coldenhove. Reis met je Hart kon deze vakantie verzorgen dankzij de Europeesche en Landal GreenParks.

We gaan vertrekken!

“We hebben genoten,” vertelt Bianca. “Vrijdagmiddag werden we opgehaald en naar het vakantiepark gebracht. We konden het huisje meteen in en dat zag er geweldig uit.”

Volop genieten

“De kinderen hebben het zo naar hun zin gehad. Ze wilden niet meer weg. Er was van alles voor ze te doen. Ze hebben volop genoten van het zwemmen. Ze konden zich helemaal uitleven en een beetje uitrazen.”

Op pad met mijn dochter

“Ik ging zelf met mijn dochter op pad en naar de speeltuin. Samen wandelden we door het park.”

Avonturen

“Het was bijzonder om dit samen met mijn kinderen mee te maken. Ze hebben echt avonturen beleefd. Natuurlijk hebben we ook een keer wat lekkers gehaald: een heerlijk patatje.”

 

"Je kan echt ontspannen en je problemen even vergeten." Bianca

 

Zorgen vergeten

“Het park is een hele mooie plek om je even terug te trekken. Ik zou graag nog een keer teruggaan. Je kan echt ontspannen en je problemen even vergeten. Ik zat in de tuin en voelde de rust om mij heen. Dat doet je echt goed.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Europeesche en Landal GreenParks.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi