"het was zo heerlijk buiten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , , en
Heerhugowaard

Bonnie en haar kinderen

De bestemming voor Bonnie en haar kinderen was Weert. Voor het eerst in lange tijd konden zij in het vakantiepark Weerterbergen van Roompot een midweek genieten met elkaar. Reis met je Hart kon deze reis verzorgen dankzij de J.C. Ruigrok Stichting, Roompot en Connexxion.

Drie meisjes

“Omdat mijn zoon door de drukte op zijn werk plotseling niet mee kon gaan hebben wij een nichtje meegevraagd. De meisjes kennen elkaar al lang en kunnen het goed met elkaar vinden dus dat was echt een verrassing voor haar."

Taxi tot de voordeur

“We hadden veel van huis meegenomen omdat de daar niet te veel boodschappen wilden doen. Gelukkig was de taxichauffeur zo vriendelijk om ons helemaal tot het huisje te brengen. Nadat we alles hadden uitgepakt hebben we het park met elkaar verkend.”

Zwemmen

"De volgende dag zijn we bijna de hele dag in het zwembad geweest. Ik had nog wat rijst meegenomen dus konden we dat daar lekker opeten. Toen we thuiskwamen bleek dat alles voor de gourmet al was klaargezet terwijl wij niet thuis waren. Het was heel gezellig om zo met elkaar om de tafel te zitten en ik hoefde niet te koken."

Avondwandeling

"We hebben er prachtig gewandeld in de natuur. Daar houd ik van, lekker buiten zijn. We hebben ook nog een spannende avondwandeling gemaakt met een zaklantaarn. Dat was echt een mooi avontuur voor de meisjes.

 

"De natuur was zo prachtig daar!" Bonnie

 

Veel aktiviteiten

“Het was een rustige week met de kinderen, weg van de druk. We hebben veel activiteiten gedaan, zoals mini golf en de film. Ook de game room hebben we bezocht.”

We zijn heel dankbaar

"Het was fijn om na al die tijd weer eens met elkaar weg te zijn en de stress achter je te laten. Nu we weer thuis zijn denk ik daar vaak aan terug. Vakantie is echt belangrijk voor mensen."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij De J.C. Ruigrok Stichting, Roompot en Connexxion.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi