"Dit was een echte opkikker!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Groningen

Bram en Rianne

Bram, Rianne en hun twee kinderen waren er hard aan toe om eindelijk eens op vakantie te gaan. En het duurde even voordat Reis met je Hart ze onder dak wist te brengen, maar uiteindelijk lukte dat, en hoe! Zij werden met een taxibusje van Connexxion naar het Lauwersmeer in het noorden van ons land gebracht. Daar stond op het villaparkje Baayvilla’ s van Dutchen.nl een luxe vakantiehuis voor ze klaar!

Naar Lauwersoog

Rianne: “Op de vertrekdag kwam de taxichauffeur netjes op tijd bij ons voorrijden met een busje. We reden helemaal naar Lauwersoog, waar het villaparkje zich aan de rand van de plaats bevindt, pal aan het water. Het was echt een luxe en mooi huis, met veel ruimte, met alle voorzieningen en goed verzorgd. We hadden een prachtig uitzicht over het Lauwersmeer. ’s-Avonds zaten we dan bij ondergaande zon naar de langsvarende bootjes te kijken.”

Er op uit

“We verbleven er een lang weekend en iedere dag was het, hoewel het al heel laat in het seizoen was, prachtig weer. We hebben veel gebruik gemaakt van de fietsen die bij het huis hoorden. Daarmee hebben we de leuke omgeving verkend en zijn we ook vaak langs speeltuintjes e.d. gereden waar de kinderen zich lekker uit konden leven. Wandelen kon ook goed en het dorp lag op maar een paar minuten lopen.”

Uit eten

“De vakantiewoning beschikte over een uitstekende keuken en daar hebben we dan ook gebruik van gemaakt. Na één van onze tochtjes kwamen langs een restaurant genaamd “Het booze wijf”. Dat had een leuke sfeer en we zijn er lekker uit eten geweest. Daar konden de kinderen ook buiten op een luchtkussen springen, wat een groot succes was.”

Naseizoen

Bram: “We waren echt in het naseizoen en dan is het aanbod aan excursies beperkt. Normaal worden er veel boottochtjes georganiseerd door het natuurpark Lauwersmeer. We konden nog wel met de boot naar Vlieland oversteken, maar daar is het uiteindelijk niet van gekomen. Toch hebben we ons prima vermaakt, ook de kinderen. Ze hebben veel buiten gespeeld. Binnen in het vakantiehuis vermaakten ze zich aan de keukentafel met knutselen en op de bovenverdieping met televisiekijken en spelletjes doen.”

"Waarom zijn wij daar niet blijven wonen vroegen de kinderen."  Rianne

Vakantie geslaagd!

“Eén van mijn kinderen zei laatst nog dat het jammer was dat wij niet meer in het vakantiehuis waren en vroeg waarom we er niet zijn blijven wonen. Nou, dan heb je toch echt een fijn verblijf gehad op deze plek. Mooi luxe vakantiehuis, leuke omgeving, heerlijk naar buiten geweest en natuurlijk het zonnige weer!”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij Dutchen.nl en Connexxion

 

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2018

.

Preferred partners
anvr anbi