"Eindelijk samen even helemaal weg!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Wassenaar

Brenda

Brenda en haar kinderen begeven zich sinds lange tijd in een leefsituatie waarin het moeilijk is de eindjes aan elkaar te knopen. De afgelopen jaren heeft Brenda veel pogingen gedaan om een bedrag bij elkaar te krijgen om er even samen tussenuit te gaan want daar hadden ze allemaal grote behoefte aan. Helaas kwamen daar steeds weer urgente uitgaven tussendoor waardoor ze de kinderen keer op keer moest teleurstellen. Reis met je Hart kon voor hen dankzij de Koos Konijn Foundation een geheel verzorgd lang weekend mogelijk maken.

Ontvangst door Koos Konijn!

Op vrijdag vertrokken Brenda en de kinderen met de auto naar vakantiepark 'Roompot Hunzedal' in Drenthe. Daar aangekomen werden ze hartelijk ontvangen door Koos Konijn, de mascotte van het vakantiepark. 'Hoewel Koos Konijn heel groot is, was mijn jongste helemaal niet bang maar werd juist heel blij en liet zich door hem knuffelen'.

Vanaf de eerste tot de laatste minuut overweldigend

Bij de receptie kregen ze van de Koos Konijn Foundation tot hun verrassing een hele stapel cadeaubonnen mee. Eenmaal bij hun accommodatie aangekomen bleven ze zich verbazen; "het huis was uniek! Helemaal van hout en het stond aan een meer, er was een glijbaan vanaf het boventerras naar het terras aan het meer, zo bijzonder! Er lagen tasjes met cadeautjes en er stond een spelcomputer waardoor mijn zoon nog enthousiaster werd. Maar ook de rust rondom het huis was heerlijk! "

Hoog bezoek

Op de dag van aankomst kwam Koos Konijn samen met zijn team langs. "Dit team gaf ons zoveel aandacht en energie, fantastisch."

Volop activiteiten

Brenda en de kinderen hebben volop gebruik gemaakt van alle activiteiten op het park, van zwemmen tot midgetgolf en van boogschieten tot bowlen. 's avonds genoten zij van echte feestmaaltijden zoals pizza, pannenkoeken en patat. "Dat doen we thuis vrijwel nooit, want we vinden gezond eten van groot belang maar het was heerlijk om nu ook deze teugels even te laten vieren".

"We voelden ons bij thuiskomst helemaal opgeladen! " Brenda

Terug naar het gewone leven

"De kinderen zeiden dat ze het vooral heel fijn vonden om eindelijk eens samen weg te zijn. Dat deed ons echt goed. De kinderen hebben zelfs geen ruzie gemaakt en ik heb mijn zoon voor het eerst sinds jaren weer echt zien lachen. Ik wilde eigenlijk ook niet naar huis."
Thuiskomen betekende ook weer terug zijn in de stressvolle situatie maar ze genieten nog steeds na van de herinneringen onder andere door veel naar filmpjes van Koos Konijn te kijken op Youtube.
'Mijn dochtertje slaapt sinds we terug zijn iedere nacht met haar Koos Konijnknuffel. "

" Deze paar dagen hebben ons zó goed gedaan, we gunnen dit iedereen die in een vergelijkbare situatie verkeert omdat je toch even uit de stress en gejaagdheid van het dagelijks leven wordt gehaald . We zijn de mensen die dit voor ons mogelijk hebben gemaakt dan ook heel dankbaar. "

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2018

.

Preferred partners
anvr anbi