"Caroline: Het echte vakantiegevoel ervaren is geweldig!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Leek

Caroline

De zon wachtte op Caroline en haar vijf kinderen. Met elkaar vertrokken ze naar het mooie Zuid-Frankrijk om daar tien dagen te genieten. Samen met Estivant en Connexxion kon Reis met je Hart deze reis verzorgen. De ervaringen van Caroline lees je in dit reisverslag.

Palmbomen

“Het gevoel van in een andere omgeving zijn is onbeschrijfelijk”, vertelt Caroline. “Andere geuren, een andere sfeer, nieuwe indrukken. Palmbomen om ons heen, het strand en de zee: het echte vakantiegevoel. Dat komt als eerste in mij op als ik aan de vakantie terugdenk.”

Heerlijk zwemmen

Tijdens de vakantie verbleven Caroline en haar kinderen op een camping. “Het zwembad was vlakbij en ook het strand en de zee lagen op een klein stukje lopen. We konden heerlijk zwemmen. Ruben ging zo snel mogelijk na het ontbijt met zijn handdoek naar het zwembad en genoot volop. Dat we alleen met eenoudergezinnen weg waren vond ik fijn. Je begrijpt elkaar, waardoor je niets hoeft uit te leggen. Je kon ervaringen met elkaar uitwisselen. Het was allemaal heel ongedwongen en gezellig. We hebben met elkaar bijvoorbeeld de EK-finale gekeken.”

Estivant

“Het team van Estivant was sowieso geweldig. Ze zetten zich de hele tijd in om het iedereen naar de zin te maken. We hoorden er helemaal bij. Ze probeerden iedereen erbij te betrekken. Mijn jongste kinderen vonden het in het begin allemaal spannend, maar de laatste twee dagen hebben ze aan van alles meegedaan.”

Barcelona

Het gezin maakte ook nog een uitstapje naar Barcelona. “We gingen met een klein busje waardoor het wel een privé tour leek. Zo konden we de hele stad bekijken. We reden langs Camp Nou, de Sagrada Familia en wandelden door de straatjes. Geweldig om ook Spanje nog te bezoeken.”

Vooral de kleine dingen maken het extra bijzonder. Caroline

Samen aan tafel

“Het was ontzettend leuk om dit als gezin samen mee te maken. Vooral de kleine dingen maken het extra bijzonder. Elke dag met elkaar ontbijten, samen aan tafel. Anderen zeiden ook: ‘Wat heb je een leuk gezin.’ Dat geeft mij een enorme boost. We hebben samen ontzettend veel beleefd en daar kunnen we met een goed gevoel op terugkijken.”

Niet te geloven

“Op het moment dat ik met mijn kinderen op een terrasje zat in Barcelona, voelde ik mij totaal ontspannen. We keken elkaar aan en zeiden: we zitten hier nu met zijn allen, we mogen ons toch wel heel erg gelukkig prijzen. Toen voelde ik me trots en blij. Je droomt weleens als je thuis bent: als we dat ooit kunnen doen. Als je er dan bent, dan is dat bijna niet te geloven.”

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Estivant Vakanties en Connexxion.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de zomer 2016.

Preferred partners
anvr anbi