"'We hebben heel veel mooie herinneringen gemaakt, genoten van dingen die nooit meer op ons pad zullen komen'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Aalsmeer

Reis met je Hart met gezinnen naar Center Parcs de Kempervennen

Al meer dan 50 jaar is Center Parcs dé plek om samen nieuwe herinneringen te maken en dat kunnen de gezinnen- die Reis met je Hart ook dit jaar weer namens Center Parcs en andere sponsoren mocht uitnodigen- volmondig beamen. Voor deze vierde gezinsspecial waren we te gast in Center Parcs de Kempervennen in Brabant. Lees het mooie verslag van één van de gezinnen!

Voorpret

Wat een enorme verrassing.
We werden gebeld door Annelies van stichting Reis met je Hart.

We werden uitgenodigd voor een vakantie naar Center Parcs de Kempervennen. Dit zouden we normaal gesproken zelf nooit voor elkaar kunnen krijgen financieel gezien en dat je dit dan nu met je kinderen wel mag beleven geeft je een onbeschrijfelijk gevoel en een heleboel dankbaarheid.

Meteen op de website de andere reisverhalen lezen.

Mijn hemel, wat staat ons te wachten, allemaal voor ons. Waar verdienen we dit allemaal aan.

Het aftellen is begonnen en we hebben al veel voorpret.

Eindelijk is het dan zover....

En dan is de dag gekomen, we vertrekken. Hier onze eerste ontmoeting met Annelies. Meteen een warm gevoel bij haar. Bij de bus stonden ook Miranda en Ronald van stichting Prakkie Hoofddorp ons op te wachten met voor iedereen nog een tasje met ontbijt spullen voor de eerste ochtend. Super lief dat zij ons daarmee hebben verrast.

Bij aankomst in park de Kempervennen zijn we met een warm welkom ontvangen. Het was enorm goed geregeld, de bagage werd naar de huisjes gebracht. Iedereen had even de tijd om te settelen om vervolgens te mogen genieten van een heerlijk warm buffet. Alles was even lekker. En voor de kids was er een ijs tap en een chocolade fontein. Wat hebben ze daar allemaal van genoten. Allemaal blije gezichtjes. In de avond alle tijd voor jezelf om alle indrukken even te verwerken.

Dag 2

De dinsdag had iedereen de tijd voor zichzelf.

Er was op het park nog zoveel te doen, speurtochten, dieren voeren en verzorgen. Otters voeren of dansen in de disco. Of het ninja parcour nemen of genieten van de animatie.

Alles was even leuk en goed geregeld. Alle personeel leden waren even vriendelijk. Natuurlijk met Marc als onze super vriendelijke en zorgzame begeleider van Center Parcs, hij heeft ons een onvergetelijke week gegeven.

Omdat wij met onze eigen auto waren konden wij ook buiten het park komen. Wij zijn naar Budel gereden om te winkelen, een prachtige rit door een mooie omgeving.

En er zijn heel veel gezinnen gaan zwemmen in een super mooi zwembad. Wat was daar een hoop plezier te beleven.

In de avond gezellig zitten borrelen met de buren.

Dag 4

Donderdag stond er EQ fit op het programma. Niemand wist wat ons te wachten stond. Later bleek dat er 2 gezellige meiden ons met een stoomcursus wilden doen. De bedoeling hiervan was om je bewust te worden van jezelf, nadenken over wat je doet en hoe je reageert hier op. Dit was voor de 1 een manier die werkte, voor de ander iets waar ze in de vakantie niet mee bezig wilde zijn.

Dit maakte wel dat er een uitgebreid aanbod van activiteiten was.

De meeste gezinnen lagen in de middag weer in het zwembad.

Wij zelf zijn in de middag gaan boogschieten, ook een activiteit in de Kempervennen. Waar maak je dat verder nou mee. Super leuk om te doen, een fantastische herinnering.
En een leuk weetje, ik heb gewonnen!

Dag 3

Woensdag was het tijd om te verzamelen om te gaan lasergamen. Wat een lol voor jong en oud.
Ondertussen konden de overgebleven mensen zeepjes maken en lekker knutselen.

En in de middag waarschijnlijk het hoogtepunt van de vakantie voor sommige van de groep: een groepje bikkels, superhelden en doorzetters hebben zich gewaagd aan het waterskiën. Voor de achterblijvers, de minder stoere onder ons, was het geweldig om naar te kijken. Ze hebben het allemaal geprobeerd. Bij de een ging het iets beter dan de ander. Maar 1 topper heeft de hele ronden vol gehouden en is blijven staat. De kampioen!

Helaas moest Annelies ons verlaten en is naar huis gegaan. Wat een fantastisch warm, lief en zorgzame vrouw is dit zeg. Ik ben blij dat ik haar heb mogen leren kennen.

In de avond had ieder voor zichzelf de tijd, wij hebben het nog een avond gezellig gemaakt met de buurtjes.

Dag 5 - alweer de laatste dag

Aan al het leuke komt een einde. Maar ik spreek denk ik voor de hele groep als ik zeg dat deze vakantie veel te snel is omgevlogen.

Eerst nog genoten van een heerlijk ontbijt buffet. Heerlijk, zo veel lekkers. Een heerlijk einde van een heerlijke vakantie. Wij hebben echt genoten.

We hebben heel veel mooie herinneringen gemaakt, genoten van dingen die nooit meer op ons pad zullen komen. Het is overweldigend wat we hebben mee mogen maken.
Daarom zijn er woorden te kort om te beschrijven wat deze vakantie voor ons heeft betekend. In deze vakantie bubbel kunnen we er thuis weer tegenaan!

Bedankt Annelies van stichting Reis met je Hart, Ronald en Miranda van stichting Prakkie Hoofddorp en dank je wel Marc van Center Parcs.

Jullie hebben ons weer blij gemaakt.
Anne-Lize

 

"Het is overweldigend wat we hebben mee mogen maken!!''

 

Deze vakantie vond plaats aan het begin van de zomer van 2023 en is mede mogelijk gemaakt door Center Parcs, Oostenrijk Touringcars, EQ Fit Academy, Albron, Team Active, Bergemo, Game Town, Stichting Prakkie Hoofddorp

Preferred partners
anvr anbi