"We willen er wel wonen"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Berkel en Rodenrijs

Centina en haar kinderen

Centina en haar kinderen maakten een reis naar Spanje. Tijd voor elkaar, maar vooral genieten van zon, zee en strand. De reis werd mogelijk gemaakt dankzij B&B Bienvinguts en Rotterdam Airport.

Suikerspinnen

"Het was voor mijn kinderen een groot avontuur," vertelt Centina. "Het was de eerste keer dat ze in een vliegtuig zaten. Die koppies zal ik nooit meer vergeten. Semy zat bij het raam en op het moment dat we door de wolken vlogen zei: ‘Hé mam, ik zie suikerspinnen.’ Het hele vliegtuig begon te lachen en het was voor ons allemaal bijzonder."

Meteen een duik nemen

"Na de vlucht kwamen we aan en werden we opgehaald door Anneke. We waren wel een beetje zenuwachtig, maar toen we aankwamen komen we weer een beetje bijkomen. De kinderen waren meteen klaar om te gaan zwemmen."

Twee toppers

"Het was een prachtige plek en de accommodatie was heel mooi. Anneke en Christiaan hebben ons echt thuis laten voelen en alles was goed verzorgd. Het zijn echt twee toppers."

Zon, zee en strand

"We hebben ons echt vermaakt. Veel zon, zee en strand. We zijn nog naar de boulevard geweest en hebben daar wat gedronken en gegeten. De kinderen hebben zo genoten. Heerlijk gezwommen en de spanning van een ander land."

 

"Het was voor ons allemaal een prachtig avontuur." Centina

 

Band versterkt

"We waren als gezin al close, maar deze week heeft het nog meer versterkt. Het is toch meer ontspannen dan thuis. Je hebt tijd voor elkaar en je moet even niets. Die tijd met elkaar dat is onbetaalbaar. We zullen hier nog lang over napraten."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij B&B Bienvinguts en Rotterdam Airport.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi