"Het was zó fijn! Wij praten er nog iedere dag over."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amsterdam

Charlotte

Ook voor Charlotte en haar vier kinderen, waaronder een baby, kon Reis met je Hart dankzij de Koos Konijnfoundation een zeer geslaagde vakantie mogelijk maken. De moeder van Charlotte, die haar altijd steunt en bijstaat, ging ook mee. De Koos Konijnfoundation beschikt op Roompot vakantiepark Weerterbergen over een eigen vakantiewoning: het Koos Konijnhuis. Daar beleefden zij het fijnste weekend sinds jaren!

Fijne aankomst

Met de trein kom je al behoorlijk dichtbij het vakantiepark. Het ligt een paar kilometer van het station van Weert, maar als je met een heel gezin inclusief bagage komt is een taxi voor het laatste stukje een aanrader. Dat deed Charlotte met haar familie dus ook. Keurig schoon en fris en met opgemaakte bedden stond het Koos Konijnhuis gereed voor hun verblijf.

Plezier te over

“Voor verveling was echt geen plaats. De kinderen hebben zoveel gedaan: Skelters lenen, naar het 6-d theater, klimmen in de speeltuintjes en zelfs op een klimmuur, springen op de trampoline, veel zwemmen en natuurlijk met Koos Konijn op de foto gaan. Voor veel van die dingen hoefden we niet te betalen, want daar hadden we cadeaubonnen voor gekregen toen we aankwamen“

Nog meer vermaak

“Vooral het grote zwembad was favoriet, maar ook het waterfietsen was een groot succes. Op de skelters, die we per uur konden lenen, reden de kinderen enthousiast rond over het terrein. Mijn baby droeg ik de hele dag mee, terwijl mijn andere kinderen plezier maakten. En tussendoor genoten we lekker van een pizza of een ijsje.”

Groot park met mooie omgeving

“Tijdens ons hele verblijf hadden we een fiets ter beschikking. Daarmee kon je je lekker makkelijk over het park verplaatsen. We wilden eigenlijk ook nog even de mooie omgeving van het park verkennen, maar omdat er al zoveel te beleven viel zijn we het park niet afgefietst.”

 

"Wij konden wel huilen toen we weer naar huis moesten.” Charlotte

 

 

 

Eindelijk rust

“Thuis ben ik altijd maar bezig met plannen, regelen en organiseren, maar nu hoefde dat even niet. Er viel echt een last van mijn schouders. Ik heb mij in geen jaren zo ontspannen gevoeld. Wij konden wel huilen toen we weer naar huis moesten.”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijnfoundation

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

.

Preferred partners
anvr anbi