"'Heel erg genoten en voor mij een opkikker momentje’ Cherida"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Amsterdam

Cherida

Cherida is een alleenstaande moeder met 3 kinderen (20, 14 en 20 maanden) en dan valt het niet mee om alle ballen hoog te houden, bovendien tobt ze erg met haar gezondheid. Er eens even tussenuit gaan zou heel goed zijn voor het hele gezin. Het aanbod voor een midweek naar vakantiepark Koos Konijn Weerterbergen kwam dan ook als een geschenk uit de hemel. Zonder de oudste zoon, maar met beide dochters en oma, die ter ondersteuning meeging, zijn ze met zijn viertjes op pad gegaan.

Spelletjes in de trein

Ik ben niet in het bezit van een auto, daarom zijn we zijn met de trein gegaan. Dat verliep allemaal voorspoedig. Het was best een lange reis maar we hebben gezellig spelletjes gedaan. De Valys taxi heeft ons naar het park gebracht. Zo was het prima te doen.

Fijne aankomst

We kregen een goede uitleg bij het ontvangst. We kregen ook cadeaukaarten waar we van allerlei dingen mee konden doen of halen. Het huisje was heel mooi, gezellig en netjes schoon, alle bedden waren opgemaakt en er stond een tas met de eerste boodschappen voor ons klaar. We mochten pizza’s bestellen en we konden broodjes voor het ontbijt bij de supermarkt halen.

Ondanks Corona toch genoeg gedaan

Het zwembad was dicht en ook alle binnen activiteiten waren gesloten vanwege corona. Het weer zat ook niet heel erg mee, want het was koud en het regende maar we hebben ons toch goed vermaakt. We hebben gemidgetgolft, gefietst en gewandeld. De kleinste van bijna 2 vond het speelkeukentje helemaal geweldig en niet te vergeten de glijbaan en schommel in de tuin.

Online onderwijs

Mijn dochter van 14 heeft iedere ochtend online school gevolgd en was meestal rond een uur of 1 klaar. In de middag heeft ze met oma mooie wandelroutes in de omgeving gelopen. Ook heel gezellig was om met zijn vieren met de familiefiets door het park te fietsen.

 

"dankzij jullie zijn we er even heerlijk tussenuit geweest”  

 

Meidenavond

Als gezin veel samen gedaan. We hadden spelletjes mee en ook heel leuk was onze meidenavond met lekkere gezichtsmaskertjes .

Heel hartelijk bedankt voor deze minivakantie. Het heeft me heel goed gedaan.

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation en NS International.

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2021.

Preferred partners
anvr anbi