"We hebben het heerlijk gehad!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Amsterdam

Chitra

Het wilde maar niet lukken met de vakantie van Chitra, en ze was al jarenlang niet meer weggeweest. De coronacrisis, de toetsperiode op school van haar oudste zoon, een leenauto die niet doorging.. Tijdens een heerlijke week eind juli was het dan eindelijk zover. Met in totaal vier kinderen kon zij terecht in het Koos Konijnhuis op het vakantiepark Roompot Hunzedal. NS International zorgde voor treinkaartjes.

De reis

Chitra: “We begonnen met een treinreis met o.a. een overstap in Zwolle. Daarna moesten we nog een stukje met de bus. In de trein hebben de kinderen spelletjes gedaan en de oudste was ook met zijn telefoon bezig. Alles verliep prettig en zonder vertraging. Ook terug ging alles prima.”

Het vakantiehuis

“Het huisje was helemaal ingericht in de stijl van Koos Konijn en was mooi onderhouden. We hadden alleen mieren in een slaapkamer. Toen we dat doorgaven bij de receptie is er gelijk iemand gekomen met een stofzuiger en die heeft alles voor ons weggezogen. Ik moest ook even stoeien met de voor mij onbekende oven in de keuken, maar dat kwam goed. Ik heb zelf gekookt of we haalden bijvoorbeeld friet met een cadeaubon die we bij het arrangement hadden gekregen.”

Genieten

“Het weer werkte goed mee. We hebben zowel buiten als binnen van alles gedaan en voor verveling was geen plaats. Op het park zijn een bowlingbaan en een midgetgolfbaan en daar hebben we veel plezier gehad. We hebben ook waterfietsen gehuurd.”

Goede vangst

“Mijn oudste zoon houdt van vissen en had dus zijn hengel meegenomen. Daar heeft hij veel plezier van gehad. Behalve de waterfietsen hebben we ook twee keer een roeiboot gehuurd en van daar uit heeft mijn zoon gevist. Hij heeft heel wat beet gehad en haalde geregeld vissen tot wel 40 centimeter uit het water. We hebben ze niet opgegeten, want ik durf die levende vissen echt niet zelf klaar te maken.”

 

"Zo fijn om na wekenlang binnen zitten door corona er weer op uit te kunnen”  Chitra

 

Wandelen

“De omgeving hebben we voornamelijk wandelend verkend. Dat doen we graag en we hebben genoten van de mooie groene omgeving. We hebben ook hunebedden gezien. Ondanks dat de vakantie maar een paar dagen duurde hebben we een hoop leuke dingen meegemaakt. Heeft het ons veel goed gedaan”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation en NS International

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi