"De voorstelling was fantastisch"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Cobra Cafe - Een avondje uit

In januari was het team van Reis met je Hart een aantal avonden aanwezig in het Cobra Cafe in Amsterdam om ouderen een dagje uit of vakantie aan te bieden. Dit is het eerste uitje wat Reis met je Hart hun kon aanbieden. Zes mensen vertrokken richting Ahoy Rotterdam voor een bijzondere show in Schotse sferen. Reis met je Hart kon deze dagtrip organiseren dankzij Oad.

Schotse show

Er werd een bezoek gebracht aan de Music Show Schotland. Een drie uur durend programma vol Ierse en Schotse muziek, dans en entertainment. Elly: “We hadden er veel zin in. Mijn man houdt heel erg van Ierse muziek.”

Spektakel

De zes vertrokken op zaterdagavond vanaf Amsterdam Sloterdijk met de bus naar Rotterdam. Om 19.30 uur barstte het spektakel los. Dorien: “Het was heel indrukwekkend. 91 doedelzakken en een heel orkest. Het decor was bijzonder: een heel groot kasteel.”

Heel veel mensen

Deze aankleding en de uitvoering van de show was imposant en dat maakte op alle toeschouwers een enorme indruk. "Het was een echte happening", vertelt Fenna. ,"Ahoy is een enorme zaal en al die mensen maakten het extra bijzonder."

Fantastische show

Elly: “De voorstelling was echt fantastisch. We hebben ervan genoten. Het was gezellig in de bus met een aardige chauffeur en de show was prachtig.”

Het was een geweldig uitje: echt de moeite waard. Dorien

Echt de moeite waard

Dorien: “Op het eind was ik echt betoverd door de muziek. Een beetje door het dolle heen. Het was ontzettend enthousiast publiek. Het was een geweldig uitje: echt de moeite waard.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Oad.

Dit uitje vond plaats in het voorjaar 2017.

Preferred partners
anvr anbi