"“De reis was voor ons drieën één groot cadeau!”"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Valkenswaard

Connie

Bestemming onbekend! Connie en haar vriendinnen Nelly en Karin zijn samen op vakantie geweest via srprs.me. Op Schiphol kregen ze dan eindelijk te horen waar ze naartoe gingen: Malta! Connie: “We waren ontzettend verrast.”

Alles liep op rolletjes

“Malta was een hele leuke verrassing en goede keuze,” vertelt Connie. “Vanaf het moment dat we vertrokken was alles perfect geregeld. Op Schiphol, de vliegreis en de taxi stond al voor ons klaar bij aankomst in Malta. Als klap op de vuurpijl stond er op de kamer een fles champagne met een super lief briefje. Ik voelde me echt een prinses.”

Het hotel

“We hadden een prachtig en goed hotel met een kamer met zeezicht, goede bedden en heel vriendelijk personeel. En ook niet onbelangrijk, perfect weer! Ook onderling was het heel gezellig. We hebben met volle teugen genoten.”

De Blue Lagoon

“We hebben een boottripje gemaakt naar de Blue Lagoon. Dat was het mooiste moment. We hadden een perfecte dag uitgekozen. Het water was daar zo helder, prachtig! We hebben daar ook heerlijk kunnen zwemmen. De natuur was beeldschoon.”

 

“Jullie hebben de reis voor ons onvergetelijk gemaakt!"Connie

 

Even bijtanken

“De vakantie heeft mij zo veel goed gedaan. We zijn helemaal tot rust gekomen. Je zag me ook veranderen in die dagen, de rust is echt teruggekomen. Het had eigenlijk niet beter gekund. Door dit alles hebben we echt bij kunnen tanken.”

Deze vakantie is mogelijk gemaakt dankzij srprs.me

.

Deze vakantie heeft plaats gevonden in de lente 2017. 

Preferred partners
anvr anbi