"Het geeft een hoop rust als je niet hoeft na te denken over uitgaven voor een souvenirtje"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Alkmaar

Dagmar en haar gezin

Een heerlijk weekend naar een huisje van de Koos Konijn Foundation daar had Dagmar heel veel zin in. Het aanbod kwam onverwacht en het weer zou dit weekend niet al te best weer worden. Maar het gezin had veel zin om te genieten van alles wat er op vakantiepark Hunzedal van Roompot geboden werd.

De knuffel

Eigenlijk kon het vanaf het begin al niet meer stuk. "Zodra mijn dochtertje de knuffel van Koos Konijn bij aankomst had gekregen was zij verkocht. Ze vond hem echt geweldig!" Normaal gesproken zouden wij dit soort uitgaven niet kunnen doen. Het geeft een hoop rust als je niet hoeft na te denken over wat je uitgeeft aan een cadeautje in het winkeltje.

Veel geknutseld

Dagmar: "We hebben het heel lekker gehad met elkaar. Thuis wordt er veel geknutseld en dat hebben we hier eigenlijk ook gedaan. Geknutseld voor Valentijnsdag dan in dit geval."
Het was een beetje jammer dat de glijbaan en de schommel nat waren maar die zoeken we dan bij ons in de buurt wel weer op.

Rennen naar het zwembad

Het zwembad was natuurlijk ook heerlijk voor ons. "Wat heeft mijn dochter daar genoten en wat hebben we gelachen toen we rennend daar aankwamen om niet nat te worden van de regen."

Wandelroute

Tussen de buien door zijn we lekker naar buiten gegaan en hebben we ook nog een wandelroute van 2 km gedaan. Precies op het goeie moment kwamen we weer bij de auto terug. Er hing me toch een donkere lucht! Toen we net in de auto zaten barstte het los!

 

"Dat stralende koppie was onbetaalbaar!" Dagmar

 

Pizza in het restaurant

Omdat het zo rustig was mochten we de afhaal pizza in het restaurant opeten. Dat maakte het voor ons extra bijzonder. De mensen op het park deden echt hun best om het ons naar de zin te maken. Ook heeft Anne-Fleur nog een zakje met een kleurplaat en een kleine strandbal gekregen omdat ik mijn patat niet had genomen. Al met al kunnen we terugkijken op een heerlijk onbezorgd weekend.

Dit verblijf werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2020.

Preferred partners
anvr anbi