"We zijn heerlijk uitgerust"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: en
Utrecht

Dayana

Dankij de Koos Konijn Foundation was het voor Reis met je Hart mogelijk om weer een gezin gelukkig te maken met een verblijf bij Roompot Weerterbergen. Voor Dayana en haar kinderen was dit de plek om weer even op adem te komen en te genieten van alle extra's van dit arrangement.

Prachtige omgeving

“De bossen rond het park zijn prachtig. Ik houd erg van wandelen en om met de kinderen het bos in te gaan was ondanks het weer heerlijk om tot rust te komen. Dat was ook waar we vooral veel behoefte aan hadden."

Kinderboerderij

“Omdat de kinderen nog te jong waren voor de meeste activiteiten zijn we veel naar de kinderboerderij aan de overkant van het park geweest. Ze vonden het leuk om daar de dieren bekijken en te aaien. Dat was best spannend voor ze.”

Een rustig programma

"We hebben het erg naar ons zin gehad. Het eten was lekker, genoeg en goed verzorgd. Voor de kinderen was het heerlijk om een dagje naar het zwembad te gaan maar verder hebben we het heel rustig aan gedaan en genoten van de rust."

Een fijn huisje

“Het huisje was prima ingericht en erg geschikt om met jonge kinderen te verblijven. We hebben niet veel activiteiten gedaan maar echt genoten van deze plek.”

 

"We hebben genoten van de omgeving." Dayana

 

Heerlijk uitgerust

"Nu we weer thuis zijn heb ik weer nieuwe energie om dingen te doen. We hebben het herlijk naar ons zin gehad. We willen jullie voor alles bedanken!"

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation en Roompot.

Deze vakantie vond plaats in de winter van 2017.

Preferred partners
anvr anbi