"Je kunt een keer doen wat je wilt"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Haarlem

Debbie en haar gezin

Het gezin van Debbie bleef in Noord-Holland, maar ze ontdekten toch allerlei nieuwe kanten van Nederland. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij de J.C. Ruigrok stichting.

We gaan!

"We hadden er heel veel zin in,” vertelt Debbie. “Als ik erop terug kijk, komt dat gevoel ook weer omhoog. Met zijn allen in de auto en de spanning en het plezier: We gaan ernaartoe!"

Safaritent

"De accommodatie lag in Lutjebroek, in de buurt van Enkhuizen. Kees, de eigenaar, was heel erg vriendelijk en bij aankomst kregen we meteen alles goed uitgelegd. We verbleven in een luxe safari tent."

Kajak

"De kinderen hebben genoten op de camping. Het was mogelijk om te kajakken en te kanoën. Dat wilden ze natuurlijk niet missen en zelfs de regen kon ze niet tegenhouden. We zijn ook nog gaan poolen, darten, sjoelen en pingpongen. Er was van alles te doen."

Stoomtrein

"We hebben ook de omgeving verkend. We zijn naar Bovenkarspel geweest en we hadden ook kaartjes kregen voor de stoomtrein van Hoorn naar Medemblik. Hartstikke leuk!"

 

"Kanoën, poolen, darten en sjoelen. Er was van alles te doen!" Debbie

 

Doen wat je wilt

"De paar dagen weg heeft ons wel het vakantiegevoel gegeven. Je hebt tijd om te ontspannen en je hoeft niet vroeg op. Het geeft vooral vrijheid: je kunt doen wat je wilt."

Relaxter

"Nu ik weer thuis ben, merk ik wel dat dat de dagen me een positief gevoel hebben gegeven. Ik voel me relaxter en even weg zijn, heeft ons allemaal goed gedaan."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij 't Hooge Holt, Connexxion en de J.C. Ruigrok stichting.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi