"We konden een keer uit eten"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Heemstede

Debora en haar dochters

Een weekje weg in eigen land. Debora en haar kinderen gingen naar Zuid-Holland. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij Vakantiepark Koningshof, Connexxion en de J.C. Ruigrok stichting.

Een keer uit eten

“De eerste dag was voor ons meteen al bijzonder,” vertelt Debora. Nadat we naar het park waren gebracht liepen we de caravan in. We waren meteen enthousiast en zijn onze spullen uit gaan pakken. We hebben alles een beetje ingericht en daarna zijn we uiteten gegaan. Dat doen we normaal nooit. Ik heb de meiden meteen zien genieten.”

Animatieteam

“We hebben het echt naar onze zin gehad. Op het park was een animatieteam dat van alles organiseerde. We zijn naar de speeltuin geweest en hebben heel veel gezwommen.”

Rijnsburg

“Op het park was ook een winkeltje, maar dat aanbod was niet heel erg groot. Het plaatsje Rijnsburg lag in de buurt van de camping dus daar zijn we ook af en toe naartoe gegaan en hebben daar rondgelopen. In Rijnsburg konden we ook wat boodschappen doen. We zijn ook nog een dagje naar Leiden geweest.”

Nieuwe vrienden gemaakt

“Mijn dochters hebben heel veel kinderen leren kennen met wie ze konden spelen en zwemmen. De hele dag was er volop aanloop bij onze mobile home en daar genoot ik ook heel erg van.”

 

"Ik zou morgen weer teruggaan." Debora

Ik wil wel weer terug

“Ik wilde niet meer haar huis. Je hebt meer rust. Het is zo anders dan thuis. Je bent even weg uit de situatie waar je normaal 24 uur per dag in zit. De kinderen waren zo vrolijk en hebben het naar hun zin gehad. Ik zou zo morgen weer teruggaan. Nu ik thuis ben, merk ik wel dat ik meer rust in mijn hoofd heb. Dat gevoel probeer ik vast te houden.”

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij Vakantiepark Koningshof, Connexxion en de J.C. Ruigrok stichting.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi