"Wij zijn tijdens dit lange weekend echt verwend."
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Amsterdam

Deborah met haar gezin

Deborah kon het bijna niet geloven toen ze werd gebeld door Reis met je Hart met het bericht dat ze een lang weekend op vakantie kon, met alles er op en er aan. Dankzij de Koos Konijnstichting was dit mogelijk. Ze mocht met haar man en twee kinderen naar het Koos Konijnhuis op het vakantiepark van Roompot in Weerterbergen, vlakbij Weert in Noord-Limburg.

Alles top!

Deborah: “bij aankomst in het huisje was alles tip top geregeld. Er was keurig schoongemaakt, de bedden waren opgemaakt en de cadeau kaarten voor allerlei activiteiten en maaltijden lagen klaar. De kinderen hadden al snel het speeltoestel in de grote tuin ontdekt. Dat was al vast een goed begin.”

Koos Konijnknuffel en nog meer cadeau

“De nasleep van de coronacrisis was nog wel goed merkbaar op het park. Koos Konijn zelf kreeg je amper te zien, maar de meeste voorzieningen waren open. De kinderen kregen een tasje met allerlei speeltjes en een Koos Konijnknuffel erin, wat voor veel plezier zorgde. Voor veel activiteiten en lekkernijen hoefden we niet te betalen, want daar hadden we cadeau kaarten voor.”

Lekkere pizza’ s

“De pizza’ s en de patat die we op het park haalden waren heerlijk en ook die kregen wij zo mee.”

Bijna alles weer open

“We waren al heel blij dat het zwembad open was, maar er was nog veel meer te doen. We konden anderhalf uur zwemmen, samen met een klein aantal andere gasten. Hiervoor moest van te voren een afspraak gemaakt worden. Maar we hebben genoten! We konden ook waterfietsen huren met de cadeaukaart. Het was aangenaam weer en we zijn lekker het water opgegaan. En we gingen natuurlijk glowgolfen, echt superleuk. Tijdens ons weekend miezerde het af en toe een beetje, maar de temperatuur bleef heel aangenaam.”

 

"Wij vinden het heel bijzonder dat er zoiets bestaat”  Deborah

 

Bijzonder

“Jammer alleen dat het 3-D theater defect was, maar we hebben ons echt niet verveeld. Er was zoveel te beleven dat we het park niet af zijn geweest. Leuke dingen doen, lekker eten en verblijven in een uniek vakantiehuis. Wij vinden het heel bijzonder dat er zoiets bestaat en voelden ons echt helemaal verwend. Het was heel fijn om na zoveel jaar eens lekker met zijn vieren te genieten”

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2020.

Preferred partners
anvr anbi