"'Heel blij met het uitje, veel genoten'"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Delft

Dejeanira

Voor Dejeanira en haar 3 kinderen (12,11 en 8) was het aanbod om een lang weekend naar Koos Konijn Weerterbergen te mogen gaan een bijzondere welkome verrassing. Een aanbod dat ze met beide handen heeft aangenomen.

Vakantiepret

De vakantiepret begon al gelijk bij de treinreis, wat de kinderen erg leuk vonden. Eerst met koffers en al in de trein naar Breda, daar overstappen naar Weert en uiteindelijk met taxi het laatste stukje , want het was te ver om te lopen met de koffers.

Lekker warm huisje

“Het personeel was erg aardig. De bolderkar werd gehaald om met de koffers naar het huisje te lopen. Huisje was leuk, schoon en groot genoeg met 3 slaapkamers voor ons viertjes plus tante, die ook mee was. Ook niet onbelangrijk in de herfst….het was er lekker warm. We kwamen binnen, toen stond er op tafel een mand met boodschappen en allerlei lekkers erin zoals chips, frisdrank, snoepgoed, koffie en dergelijke. Heel fijn en goed verzorgd. ”

Samen liedjes zingen!

“Het weer was wat minder, maar dat drukte de pret niet hoor, er was evengoed genoeg te doen. De jongste had al snel de speeltoestellen in de tuin gevonden. We hebben twee keer heerlijk gezwommen, reserveren was nodig i.v.m. corona maar dat lukte gelukkig. We hebben nog heel veel andere dingen kunnen doen met de bonnetjes die we bij aankomst kregen: Bowlen , Glow in the dark midgetgolf, we zijn naar een 6d film geweest, ze hebben genoten van het speelpark kids fun club, maar we hebben ook gezellig- al liedjes zingend- gewandeld in het park.”

De zak van Sinterklaas

“We kregen bij aankomst ook allerlei bonnen voor eten. Daarvan hebben we Pizza’s besteld en zijn we naar de snackbar geweest. Ik heb die dagen niet hoeven koken, wat ook voor mij lekker ontspannen was. We konden in de supermarkt lekkere verse broodjes halen voor ontbijt. Heel speciaal, vooral voor de jongste, was de zak van Sinterklaas die ze mocht komen halen met ontbijt erin. ”

 

"Dit is zo leuk...Kunnen we niet ieder jaar zo op vakantie?”  de kinderen

 

Alles was leuk, maar er zijn favorieten!

"Eigenlijk was alles leuk, maar er waren wel een favoriete activiteiten. De oudste vond het bowlen het leukst. De jongste 2 het zwembad en trampoline springen, vooral ook omdat ik zelf ook mee sprong. Dat vonden ze extra speciaal. ”

“Kinderen hebben het erg naar hun zin gehad. En als je je kinderen ziet genieten, dan geniet je zelf extra.

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt dankzij de Koos Konijn Foundation.

Deze vakantie vond plaats in het najaar van 2020.

Preferred partners
anvr anbi