"We zijn nog steeds in de wolken"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Halfweg

Denise en haar kinderen

Zon, zee en het strand. Denise vertrok met haar twee kinderen naar Turkije. Het resultaat: drie gelukkige mensen. Reis met je Hart kon deze vakantie mogelijk maken dankzij TUI, Connexxion en J.C. Ruigrok Fonds.

Uitzicht op zee

"Ik heb alleen maar genoten," vertelt Denise. "De vakantie begon op Schiphol en de vlucht was voor mijn dochter een belevenis. Die vond het vliegen echt geweldig. Het hotel was super en we hadden vanaf de kamer een mooi uitzicht op de zee."

Zwemmen

De dagen vulden ze vooral met zwemmen en lekker relaxen. Denise: "Mijn kinderen hebben zoveel gezwommen en gespeeld. Er was leuke animatie dus daar konden ze ook nog naartoe als ze wilden. We zijn ook nog een dagje naar Alanya geweest."

Glijbanen

Ook de zoon van Denise, Mick, heeft het leuk gehad: "Het was fijn omdat we er allemaal van genoten hebben en mijn moeder was elke dag super vrolijk. We konden eten wat we wilden al vond ik niet al het eten even lekker. Maar de ijsjes en de gebakjes zeker wel. We liepen zo het strand op en de glijbanen van het zwembad waren super gaaf."

 

"Je bent gewoon blij om je kinderen gelukkig te zien." Denise

 

Vrolijk wakker worden

Denise: "Je bent gewoon blij om je kinderen gelukkig te zien. Elke ochtend werden ze vrolijk wakker en dat doet je goed. Ik kon ze nu ook gewoon een ijsje geven in plaats van zeggen: ‘Nee, dat redt mama niet.’ Het is prettig om je daar een keer niet druk over te maken en je kinderen een keer te kunnen verwennen."

In de wolken

"Ik was en ben nog steeds in de wolken dat mij dit mocht overkomen. Echt acht dagen genoten van zon, zee, strand en elkaar. Even niets hoeven doen en mijn gedachtes alleen maar focussen op de leuke dingen. Zo ontspannend en geweldig. Ik heb er geen andere woorden voor."

Deze reis werd mogelijk gemaakt dankzij TUI, Connexxion en de J.C. Ruigrok Stichting.

Deze vakantie vond plaats in zomer 2017.

Preferred partners
anvr anbi