"Het was heerlijk om na zoveel jaren weer eens ons gezin op vakantie te zijn"
Vinkeveen

Patricia en haar gezin

Dat je in Nederland een fantastische vakantie kunt beleven heeft Patricia met haar man en twee kinderen zeker ondervonden. En al helemaal als het weer een beetje meewerkt, en dat was tijdens haar lange weekend op Texel ronduit het geval! Op en rond Vakantiecentrum Dennenoord beleefde het gezin een paar dagen vol zon, zee, natuur en gezelligheid.

De reis naar Texel

Patricia beschikt zelf niet over een auto, maar de dienst “Automaatje” van de ANWB bracht uitkomst. Een vrijwilliger kwam het gezin thuis met zijn eigen auto ophalen. Vanaf Den Helder verzorgde de boot van TESO de overtocht. De reis zelf was al een onderdeel van de vakantie op zich. Aan de overkant op Texel stonden huurfietsen klaar, waarop ze naar het vakantiecentrum reden. Patricia was met haar been onder doktersbehandeling geweest en het was nog even spannend of ze het wel fietsend zou halen, maar het lukte. Gelukkig bracht de fietsverhuurder hun bagage naar het vakantiehuisje!

Prima huisje

“De bungalow op Vakantiecentrum Dennenoord was echt heel mooi en beviel uitstekend. De bungalow was ruim en netjes ingericht en ook de keuken was zeer volledig. Ook was het fijn dat het binnen na een warme dag ’s-Avonds lekker koel was, terwijl het bij mij thuis dan zo warm blijft. Volgens mijn oudste dochter van 20 die nog thuis woont zouden ze dergelijke huisjes als starterswoning in onze eigen woonomgeving moeten bouwen.”

Ecomare

“We zijn ook naar Ecomare geweest, bekend van de zeehonden. Het voeren hebben we helaas gemist. Behalve zeehonden zijn er allerlei andere waterdieren te zien en je krijgt uitvoerige informatie.”

  "Mijn dochter wilde niet meer weg." Patricia

Super gezellig

"Het was heerlijk en super gezellig om na zoveel jaren weer eens met familie op vakantie te zijn. Mijn dochter wilde niet meer weg!"

Deze vakantie werd mogelijk gemaakt door Vakantiecentrum Dennenoord, rijwielverhuur Veerhaven Texel, rederij TESO en Ecomare.

Deze vakantie vond plaats in de zomer van 2018.

Preferred partners
anvr anbi