"We hebben het super leuk gehad"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door: , en
Haarlem

Dennis en zijn gezin

Voor de kinderen van Dennis was het tot het laatste moment een verrassing. Zij hadden hun schoen gezet en vonden daar op vrijdagochtend een brief van Sinterklaas. Het begin van een speurtocht die hun naar Duinrell zou brengen. Reis met je Hart kon dit verblijf realiseren dankzij De J.C.Ruigrok Stichting, Duinrell en de NS.

Cadeau van de Sint

“De reis was geregeld door sinterklaas! Eerst met de bus naar het station, in de bus een brief welke trein we moesten nemen en in de trein een brief waar we uit moesten stappen en welke bus dan. Kinderen hadden niks door tot ze het bord van Duinrell zagen! Ze waren door het dolle heen!

Het huisje

“Ik ben er zelf vroeger wel geweest maar mijn vrouw en kinderen nog nooit. Huisje was perfect en schoon. Spullen neergezet en meteen even het park in."

Het Tikibad

"'s avonds gingen we met z'n allen naar het Tikibad. Veel plezier gehad met alle glijbanen en daarna had ik drie zoet slapende kinderen! Maar zelf lagen we ook snel erin!"

Sinterklaas show

"Volgende dag was er de sinterklaas show met Zita en de optocht was erg leuk. We hebben ook het huis gezien waar Sinterklaas slaapt als hij in Nederland is."

"Ze waren door dolle heen!" Dennis

Het park

“Op het park moest papa in alle achtbanen en de rest stond te lachen. Later durfden de kinderen ook wel mee te gaan." Maar we waren weer snel terug in het zwembad, dat vonden ze toch het allerleukste. Het weer zat gelukkig mee en we hebben het super gehad.”

Dit verblijf werd mede mogelijk gemaakt door De J.C. Ruigrok Stichting, Duinrell en de NS.

Dit uitje vond plaats in het najaar van 2017.

Preferred partners
anvr anbi