"Een hele mooie dag voor ons allemaal!"
Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:
Rotterdam

Een hele mooie dag voor ons allemaal

Desirée heeft een groot gezin met een man en zeven kinderen onder de achttien. Eén van haar kinderen heeft hartklachten, iets wat veel van hun tijd en toch al kleine inkomen opslokt. Een dagje uit lijkt dan ver weg, totdat het Reis met je Hart lukt om zoiets voor het hele gezin te regelen. Zij beleefden een onvergetelijke dag in de Efteling.

De Efteling

Een uitstapje naar dit magische pretpark is altijd een succes. Het zieke kind van Desirée was hier al eens geweest via school en wilde dit dolgraag nog een keer meemaken. Voor de rest was het hun eerste uitje sinds lange tijd. Desirée: “We gingen eerst met de trein naar Tilburg en daarna verder met de bus naar de Efteling. Alleen dat al vonden mijn kinderen een leuke belevenis. Het weer was
heel behoorlijk en in de Efteling viel de drukte mee.”

Voor jong en oud

“Er is voor alle leeftijden genoeg te beleven. Sommige attracties waren leuk om met ons hele gezin te doen, andere juist voor kleinere kinderen en bijvoorbeeld de hoge achtbanen voor de grotere kinderen en volwassenen.”

Met bootjes en treintjes

“De namen van de attracties weet ik niet meer allemaal. Leuk voor ons allemaal waren de attracties waar je met bootjes in gaat, waaronder het oosterse kasteel. Ook leuk was de stoomtrein waarmee we het hele park zijn rondgereden, en gewoon het wandelen langs sprookjestaferelen en de gezellige sfeer. En wat spannender was natuurlijk het spookhuis”

Spanning en sensatie

“Mijn man ging met de oudere kinderen in de achtbaan. Vooral de python maakte indruk. Die gaat keihard en je gaat er een paar keer mee over de kop. Ze zijn ook in een spectaculaire achtbaan geweest die bestond uit een boot op een smalle rails. Hiermee dook je van grote hoogte als het ware de zee in, waarin hij dan werd afgeremd.”

        “”

 

 

" Een heerlijk dagje uit vol bijzondere indrukken, het heeft ons echt goed gedaan”

 

Leuke eettentjes

“Overal heb je eettentjes en terrassen. We hebben de tijd genomen om gezellig te genieten van een patatje of een andere lekkernij. De leukste plek waar wij hebben gezeten was binnen in een soort kasteel.”

Manlief op TV

“Mijn man werd nog geïnterviewd door een TV-ploeg. Dit is ook uitgezonden. Hem werd o.a. gevraagd hoe het was om in coronatijd in de Efteling te zijn. Ondanks de regels, zoals anderhalve meter afstand houden en soms een beperkt aantal mensen tegelijk in één attractie, ging alles prima. De sfeer was ontspannen en je kon bijna overal in.”

“Iedereen van ons heeft met volle teugen genoten. De terugreis verliep net als heen probleemloos en zo kwamen we vol nieuwe indrukken weer thuis. Het heeft ons echt goed gedaan.”

Dit dagje uit werd mogelijk gemaakt dankzij de Efteling

Foto: Efteling

Foto: Efteling

Deze vakantie vond plaats in de herfst van 2020.

Preferred partners
anvr anbi